Dvije bronze za Grujićevu na prvenstvu BiH

Objavljeno: 2. 12. 2014 u 14:14h

Članice Kluba ritmičke gimnastike Alegro osvojile su tri bronzane medalje u A programu u kategoriji 2006. godišta na prvom prvenstvu BiH, koje je održano u Visokom.

alegro

Devetogodišnja Vladana Grujić podijelila je treće mjesto u višeboju sa klupskom koleginicom Natašom Jovanić, a bronzu  je osvojila i u vježbi bez rekvizita.

“Presrećna sam što sam na prvom državnom prvenstvu stigla do dvije medalje. Ritmičkom gimnastikom bavim se već četiri godine i sa ova dva odličja iz Visokog sada ukupno imam 16 osvojenih medalja. Svakodnevno treniram, a želja mi je da već naredne godine budem još bolja, odnosno da postanem prvakinja BiH. Posebno bih zahvalila trenerima: Rene Starčević, Maji Radonić i Nataši Nikolić, koje imaju velike zasluge za moje rezultate”, naglasila je Vladana Grujić, koja je odlična učenica trećeg razreda Osnovne škole “Branko Ćopić” u Banjaluci.

Klub ritmičke gimnastike Alegro postoji već šest godina u sklopu Baletskog studija Alegro.

“Naš klub je trenutno jedini u Republici Srpskoj, a Federaciji BiH ima još sedam. Većina od njih ima dugogodišnju tradiciju, pogotovo Sarajlije tako da ove osvojene medalje imaju veliku vrijednost”, naglasila je predsjednik Upravnog odbora Kluba ritmičke gimnastike Alegro Rene Starčević.

Na takmičenju u Visokom mlade Banjalučanke su bile uspješne u C programu u kategoriji 2005. godišta.

“Ema Kuštrinović je osvojila zlatnu medalju, a ekipa u sastavu: Marija Gambiroža, Blanka Zrnić, Jovana Milanović i Ana Pilipović bila je najbolja u vježbi bez rekvizita. Ovim je naš uspjeh upotpunjen, a ove djevojčice su najavile da će veoma brzo preći u B, a potom i u A program”, dodala je Rene Starčević.

Takmičari

U Klubu ritmičke gimnastike Alegro ovaj sport trenira sedamdesetak djevojčica, od kojih je 20 takmičarki. Sa njima treniraju profesori fizičkog vaspitanja, treneri ritmičke gimnastike i baletski pedagozi Rene Starčević, Maja Radonić i Nataša Nikolić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/dvije-bronze-za-grujicevu-na-prvenstvu-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])