Banjalučki kik-bokser Denis Marjanović na novom ispitu

Objavljeno: 19. 11. 2014 u 11:54h

Član Kik-boks kluba “Draženko Ninić” Denis Marjanović biće u petak u hrvatskom gradu Poreču na novom profesionalnom ispitu.

slikacitava

On će u u okviru FFC (Fajnal fajt čampionšipa) snage odmjeriti sa Mesudom Selimovićem iz Tuzle. Meč će biti održan u disciplini “K-1”, kategorija do 85 kilograma, a predviđeno je da traje tri runde po tri minuta.

“Selimović je veoma kvalitetan borac, ali sam se dobro pripremao za ovaj meč i vjerujem da ću ga savladati. Završnica priprema obavljena je na Kozari, gdje smo bili smješteni u hotelu “Monument”, istakao je Marjanović.

Iza banjalučkog kik-boksera su mnogi zapaženi rezultati. Bio je amaterski i profesionalni WAKOO prvak Balkana, profesionalni prvak Evrope u WKA verziji te amaterski i profesionalni WKA i WKU prvak svijeta.

“Kao što je poznato, ovo će mi biti drugi ulazak u FFC ring. U prvom sam u Zadru poražen od Holanđanina Ibrahima el Bounija. Tada sam relativno kasno saznao da ću imati meč i ko mi je protivnik. Sada je druga priča i uvjeren sam u pobjedu”, naglasio je Marjanović i dodao da će spektakl iz Poreča, koji počinje u 22 časa, prenositi više od 40 televizija iz regiona.

Do kraja godine planirano je da Banjalučanin ima još dva meča.

“Na Malti ću 7. decembra u KOK organizaciji imati borbu u disciplini “K-1”, a 11 dana kasnije radiću prestiž meč u Novom Sadu. Te večeri proslavljeni srpski kik-bokser Nenad Pagonis brani titulu svjetskog prvaka i pozvan sam da nastupim u jednoj od uvodnih borbi. Imena rivala za ove dvije borbe još ne znam, ali vjerujem da ću ih uskoro saznati”, rekao je Marjanović.

Delić i Ninić

Na pripremama na Kozari zajedno sa Denisom Marjanovićem bili su i profesionalni bokser Goran Delić, te u ulozi trenera nekadašnji svjetski profesionalni šampion u kik-boksu Draženko Ninić.

Delić se priprema za prestiž meč, koji će imati u Sarajevu 7. decembra.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/banjalucki-kik-bokser-denis-marjanovic-na-novom-ispitu/||claudebot