Slovaci gosti na Bisiću

Objavljeno: 13. 11. 2014 u 09:45h

Na 13. Međunarodnom bokserskom turniru koji će se sutra i u subotu održati u sportskoj dvorani “Obilićevo” nastupiće i takmičari iz Slovačke.

s

Ovo je potvrdio Mirko Jokić, šef stručnog štaba Slavije, koja je organizator ove tradicionalne smotre.

“Osim svih zemalja sa prostora bivše Jugoslavije siguran učesnik smotre će biti i reprezentacija Slovačke, koja stiže sa tri boksera. Očekujemo da nam se u posljednji čas priključe i dvojica boksera iz Švajcarske”, naglasio je Jokić.

Predsjednik trofejnog banjalučkog kluba Zoran Bugarski naglasio je da je bilo dosta problema uoči organizacije ovogodišnje smotre.

“Bilo je dosta opstrukcija od strane Bokserskog saveza BiH, ali na kraju smo ipak odlučili da organizujemo smotru. Ona će možda biti nešto skromnija nego neke od prethodnih godina, ali treba biti svjestan da je novčana situacija, ne samo u našem klubu više nego teška. Ove godine grad nam je  obećao 7.000 maraka za turnir, koje nam još nisu uplaćene”, istakao je Bugarski.

Predsjednik Skupštine kluba i prvi čovjek Organizacionog odbora ovogodišnje smotre Vitomir Popović je naglasio da je sve spremno za početak.

“Uspjeli smo da uz pomoć prijatelja kluba omogućimo sredstva da i ove godine pobjednici u svim kategorijama, ali i najbolji na cijelom turniru budu novčano nagrađeni. Situacija je teška, ali ova smotra mora da ostane i dalje prepoznatljiva, jer nosi ime velikana banjalučkog ringa Radovana Bisića”, rekao je Popović.

Aladžić

Najbolji bokser 12. Međunarodnog turnira Radovan Bisić bio je član Slavije Bojan Aladžić (kategorija do 64 kilograma), a najbolji tehničar reprezentativac Hrvatske Dami Plantić (do 81 kg). Najborbeniji par bili su borci u kategoriji do 91 kilograma Marko Čolić (Slavija) i Alem Čolpa (BiH), dok je za najboljeg domaćeg boksera proglašen Slobodan Jekić (Slavija).

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/slovaci-gosti-na-bisicu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])