Čelendžer Banjaluka 2014: Pašanski izbacio Šetkića

Objavljeno: 9. 9. 2014 u 14:47h

Na startu Čelendžera Banjaluka 2014, srpski teniser Boris Pašanski eliminisao jedinog predstavnika Bosne i Hercegovine, Aldina Šetkića – 2:0 (6:2, 6:4). Prošlogodišnji pobjednik, Slovenac Aljaž Bedene, startovao pobjedom.

bl1

Sarajlija Aldin Šetkić poražen je već na startu Čelendžera u Banjaluci. Bolji od jedinog bh. predstavnika bio je Boris Pašanski.

Iskusni srpski teniser veoma lako riješio je prvi set u svoju korist 6:2, da bi Šetkić u drugom setu pružio nešto ozbiljniji otpor, ali nedovoljno za izjednačenje (6:4).

Pašanski je tako nakon nešto više od sat vremena igre stigao do sigurnog trijumfa i u drugom kolu igraće protiv pobjednika duela Tristan Lamasin (Francuska) – Andreas Hajder-Maurer (Austrija).

bl2

U prvom današnjem meču na glavnom terenu, prošlogodišnji pobjednik Aljaž Bedene savladao je Rusa Valerija Rudneva rezultatom 2:1.

Slovenac je prvi set riješio u svoju korist 6:4, da bi ruski teniser uzvratio u drugom setu 6:3. Ipak, Bedene je u odlučujućem setu odigrao kako se od njega očekuje, rivalu prepustio svega dva gema i stigao do pobjede na otvaranju turnira.

U toku je meč Viktora Troickog i Nikole Mektića iz Hrvatske.

REZULTATI:

  • Hidalgo (Špa) – Smirnov (Ukr) 6:1, 3:6, 6:2
  • Langen (Njem)- Maden (Njem) 6:4, 6:7, 6:4
  • Bjukenen (SAD) – Sakarov (Fra) 3:6, 0:6
  • Sančić (Hrv) – Krstin (Srb) 3:6, 4:6

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/celendzer-banjaluka-2014-pasanski-izbacio-setkica/||claudebot