KK Borac – Borba za opstanak se nastavlja

Objavljeno: 11. 3. 2012 u 13:21h

Košarkaši banjalučkog Borca poraženi su sinoć na domaćem parketu od ekipe SL Takovo Leotar rezultatom 87:70, u okviru 22. kola Lige 13 BiH.

Borac - Leotar

Borac – Leotar

Veoma važna utakmica za obje ekipe – Banjalučani se bore za opstanak u Ligi, dok se Leotar nada Ligi 6. Otvaranje meča donio nam je ravnopravnu borbu. Gosti su poveli ali su Banjalučani veoma brzo stigli tu prednost, igralo se koš za koš, da bi kraj prve četvrtine pripao domaćinu, a rezultat na semaforu glasio je 22:19. Slična igra i u drugoj četvrtini, ali i rezultat, na poluvremenu bilo je 42:39. Nastavak utakmice donio nam je potpuni preokret. Kastratović je zaradio četiri lične greške, Banjalučani su ostali bez rješenja za raspoloženog Josipovića i Kašćlana, te su tako gosti iz Trebinja utakmicu priveli kraju u svoju korist, rezultatom 70:87.

Trener Leotara, Radomir Kisić, nakon utakmice istakao je da je veoma zadovoljan igrom svojih igrača, ali i pobjedom.

“Ovo nam je peta pobjeda na strani, to je zaista sjajno i nevjerovatno. Kad smo bili jači nismo imali ovakve rezultate, ali moram da kažem da ekipa igra dobro, da smo na tome radili. Imali smo nekih problema, ali sad smo svi na okupu, momci treniraju i dobro rade i rezultati su tu”, rekao je Kisić i dodao:

“Borac nije toliko slabiji protivnik od nas, ali mi smo naše šanse iskoristili. U drugom poluvremenu nismo ni jednu trojku promašili, na tome smo radili i ja sam jako zadovoljan. Blizu smo Lige 6, ali ne smijemo da ništa očekivati, šta bude – biće.”

Trener domaćih nije bio zadovoljan nakon utakmice, čestitajući Leotaru na zasluženoj pobjedi rekao je:

“Mi smo izgubili koncept igre već u drugoj četvrtini, i ako smo otišli na odmor sa ‘plus dva’, već smo gubili kontrolu. Lončar je prerano ušao u tri penala, poslije toga Kastratović, i to nas je izbacilo iz igre. Mislim da smo loše otvorili utakmicu pod obručem.

Pred košarkašima banjalučkog Borca u još dva kola. Jednu utakmicu igraju protiv Mladosti u Mrkonjić Gradu, a drugu na domaćem terenu protiv Zrinjskog. Da bi ostali u Ligi, jednu od ovih utakmica moraju dobiti.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kk-borac-borba-za-opstanak-se-nastavlja/||claudebot