Borac jači za sedam igrača

Objavljeno: 24. 2. 2015 u 11:06h

Na spisku licenciranih igrača Fudbalskog kluba Borac za proljećni dio Premijer lige BiH, koji će danas biti poslat na adresu FS BiH u Sarajevo naći će se sedmorica novih igrača.

Klub iz Platonove ulice pojačali su doskorašnji vezista Rudar Prijedora Ajdin Redžić i bivši napadač prvoligaša Krupe Elvir Koljić, a ugovori će biti potpisani i sa petoricom juniora Banjalučana. Na spisku licenciranih igrača naći će se odbrambeni igrači Vladimir Tučić, Ilija Danilović, Ognjen Petrović, vezista Nikola Dujaković i napadač Predrag Zekanović.

Stručni štab “crveno-plavih” poslije više od 30 dana priprema i osam odigranih prijateljskih susreta odlučio je da ugovori u narednim danima budu potpisani sa dvojicom od četvorice igrača koja su bila na probi.

“Redžić i Koljić su se tokom ovog perioda stvarno istakli i zaslužili su da ponesu dres kluba. Na probi su bili Marin Kraljević iz Hrvatske i Damjan Marčeta iz Srbije, ali nismo bili baš najzadovoljniji onim što su pokazali i morali su otići bez ugovora”, rekao je direktor banjalučkog premijerligaša Robert Zrilić.

Cilj kluba sa Gradskog stadiona je podmlađivanje ekipe.

“Želja nam je da u nastavku sezone pružimo priliku mladima, a naravno ako se ukaže prilika za nešto više znaćemo da je iskoristimo. Zbog toga su prvoj ekipi priključena ova petorica juniora, koja će tokom proljeća nastupiti u Omladinskoj ligi BiH, a uz to će po potrebi biti i na raspolaganju prvom timu”, naglasio je Zrilić.

Tokom priprema najviše od petorice mladih fudbalera pokazao je Nikola Dujaković.

“Potpisivanje ugovora za mene je priznanje za sav moj dosadašnji fudbalski angažman u mlađim kategorijama Borca. To će mi biti stimulans da nastavim i dalje u istom ritmu. Želim da se što prije nametnem stručnom štabu sa Vinkom Marinovićem na čelu i da i u seniorskom pogonu ostavim dubok trag”, rekao je mladi Dujaković.

Mladost

Na proljećnoj premijeri u subotu će Borac ugostiti “fenjeraša” Mladost iz Velike Obarske, koja je jesenas savladala Banjalučane sa 2:0.

“U ovom susretu ne mogu zbog kartona da računam na kapitena Vladana Grujića i Miloša Žeravicu. Moramo veoma ozbiljno shvatiti ovaj susret, jer se Mladost u prelaznom roku osjetno pojačala i u svaku utakmicu mora ići na pobjedu, jer samo tako može što prije stići do zacrtanog cilja zvanog opstanak. Toga su igrači svjesni i vjerujem da ćemo uspješno apsolvirati prvu proljećnu prepreku”, naglasio je šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-jaci-za-sedam-igraca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])