Aleksandar Subić: Borac na prvom mjestu

Objavljeno: 18. 2. 2015 u 15:50h

Želja mi je da u nastavku sezone pružim što bolje partije i pomognem Borcu da ostvari što bolji plasman.

l

Izjavio je ovo lijevi bočni fudbaler Banjalučana Aleksandar Subić, koji će i u nastavku sezone biti uzdanica šefa stručnog štaba Vinka Marinovića.

“Mnogo se govorilo o mom odlasku sa Gradskog stadiona tokom zime, ali konkretnih ponuda nije bilo. Borac mi je za sada na prvom mjestu, a na kraju sezone vidjećemo šta će biti dalje”, naglasio je Subić, koji sa Banjalučanima ima ugovor do kraja 2016. godine.

Iako u pripremnom periodu fudbaleri Borca nisu baš blistali prvotimac “crveno-plavih” smatra da će sve biti u najboljem redu kada prvenstvo počne.

“Dobro se radilo i rezultati će se vidjeti u nastavku sezone. Pred nas niko nije zacrtao cilj da moramo izboriti plasman na međunarodnu scenu, ali smatram da možemo biti u samom vrhu tabele. Nismo ni bez ambicija u Kupu BiH, gdje smo stigli do četvrtfinala Kupa BiH”, nastavio je Subić.

Klub je napustio iskusni Mladen Žižović za kojeg je rekao da će se teško nadoknaditi njegov odlazak.

“On će nam sigurno mnogo nedostajati, jer su njegovo iskustvo i mirnoća svim igračima, a pogotovo mlađima ulijevali dodatno samopouzdanje. Međutim, ne vrijedi jadikovati, već moramo njegov odlazak što prije nadomjestiti”, dodao je Subić.

Do kraja priprema fudbaleri Borca odigraće “generalku” protiv prvoligaša Republike Srpske Slobode iz Mrkonjić Grada. Meč se igra petak u Krupi na Vrbasu.

Jesen

U prvom dijelu sezone Subić je odigrao 13 utakmica, a propustio je samo mečeva prva dva kola, protiv Mladosti iz Velike Obarske i Sarajeva u kojima su Banjalučani zabilježili dva poraza. U narednih 13 kola od 1.170 minuta na terenu je bio čak 1.114, dva puta se upisao u strijelce i bio je jedan od najstandardnijih u četi Vinka Marinovića.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/aleksandar-subic-borac-na-prvom-mjestu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])