FK Borac: “Generalka” u petak protiv Slobode

Objavljeno: 16. 2. 2015 u 11:59h

Posljednju provjeru pred nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Borca imaće u petak u Krupi na Vrbasu protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. Sedam TV prenosa Banjalučana na proljeće.

so1

Banjalučani su odigrali sedam pripremnih utakmica ove zime i nisu briljirali. Postigli su pet golova, primili isto toliko zabilježivši dvije pobjede, dva poraza i tri remija.

Posljednji kontrolni meč su izgubili od prvoligaša Republike Srpske Tekstilca iz Dervente (0:1), ali su nesporno bili mnogo bolji rival na terenu. Stvarali su i promašivali prilike, pogađali okvir gola, ali lopta nije željela u mrežu i to je stara boljka crveno-plavih – neefikasnost.

“Generalku” će imati u Krupi na Vrbasu protiv mronjićke Slobode, potvrdio je trener Banjalučana Vinko Marinović.

“Ovaj susret bio je planiran za subotu, ali je tada kompletan stručni štab Borca na licenciranju u Sarajevu. Zato ćemo generalku odigrati dan ranije”, rekao je Marinović.

so2

Slaba realizacija brine trenera Marinovića, ali je i izrazio nadu da će do proljećne premijere sa Mladosti iz Velike Obarske sve “biti stavljeno na svoje mjesto”.

“Stvorenim šansama mogu da budem zadovoljan, jer smo ih imali sedam, osam. Od toga, naš najbolji strijelac Joco Stokić ih je imao čak pet i tri puta je pogodio okvir gola. Međutim, realizacija nam je u ovom trenutku veliki problem, ali se nadam da će strijelci uspjeti da u nastavku priprema namjeste nišanske sprave”, dodao je trener Borca.

U narednih nekoliko dana trebalo bi konačno da se iskristališe spisak igrača koji će biti na raspolaganju stručnom štabu Borca u nastavku sezone.

“Do tada bi trebalo da vidimo da li će sva četvorica igrača koja su na probi: Damjan Marčeta, Miran Kraljević, Ajdin Redžić i Elvir Koljić potpisati ugovore, ali i da napravimo spisak mlađih igrača koji bi trebalo da odu na pozajmicu u druge klubove. Ono što je u ovom trenutku izvjesno je da će dvojica naših juniora Nikola Dujaković i Vladimir Tučić biti u nastavku sezone na raspolaganju stručnom štabu, ali će i dalje po potrebi igrati utakmice za juniorsku ekipu”, podvukao je šef struke “Velikana iz Platonove”.

U prvom proljećnom kolu na Gradskom stadionu, Borac će dočekati “fenjeraša” Mladost iz Velike Obarske (28. februar).

Sedam TV prenosa Borca

Sedam utakmica koje će igrati izabranici Vinka Marinovića biće direktno prenošeni u nastavku šampionata – jedna na BHT 1 i šest na TV Arena sport.

BHT 1 će prenositi derbi sa Željezničarem na “Grbavici” u 25. kolu, a Arena sport sljedećih šest mečeva – sa Sarajevom na “Koševu” u 17. kolu, protiv Čelika u 19. kolu na “Bilinom polju”, u 20. kolu protiv Olimpika na Gradskom stadionu, sa Širokim Brijegom na “Pecari” u 21. kolu, protiv Zrinjskog u Mostaru u 23. kolu i protiv Slobode na “Tušnju” u 27. kolu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fk-borac-generalka-u-petak-protiv-slobode/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])