Kapiten Borca na raskrsnici

Objavljeno: 26. 1. 2015 u 11:44h

Da li će kapiten Borca Vladan Grujić ostati u klubu ili će ponovo put Norveške biće poznato danas nakon što obavi razgovor sa upravom kluba.

slikacitava (1)

Grujić ima ponudu norveškog trećeligaša Mosa čiji je dres već nosio u sezoni 2008/09.

“Iz Norveške me zovu da dođem i sa njima pregovaram. Ali, hoću da vidim kakvo je mišljenje Borca pa ću danas razgovarati sa ljudima iz kluba i 90 odsto toga bi se već moglo znati”, kazao je iskusni vezni igrač “crveno-plavih”.

Kako je kazao, volio bi da ode na sjever Evrope prije svega zbog porodice, ali i trenerske karijere koju želi ostvariti nakon što prestane sa aktivnim igranjem.

“Otišao bih prije svega zbog porodice, jer su gore mnogo bolji uslovi za život. Pokušao bih da ostanem ako se bude moglo, ali s druge strane i ovdje me sve čeka, sva familija. Ako bih išao prvo bih otišao sam da vidim kakvi su ulovi. Takođe, imam ambiciju da budem trener, a smatram da mi se u Skandinaviji pružaju daleko veće mogućnosti za rad i usavršavanje. Neću aktivno igrati još dugo i želim da postanem trener što mi je glavni cilj, a naravno ne želim zapostaviti porodicu. Međutim, u životu ništa nije sigurno niti znamo šta će ispasti. Trudim se biti pozitivan”, dodao je Grujić.

Sportski direktor Borca Slobodan Starčević još ranije je rekao da klub neće Grujiću praviti probleme ukoliko odluči da napusti Gradski stadion. Takođe, očekuje današnji sastanak da vidi konačan rasplet situacije.

“Imaćemo sastanak sa njim i onda ćemo sve znati. Ne bih ništa više da govorim prije toga”, rekao je Starčević.

On je dodao da pripreme “crveno-plavih” za sada teku dobrim tokom uz manje probleme sa prehladama igrača.

“Za sada sve ide kako treba, dobro se radi. Probleme sa gripom imali su Borislav Pilipović i Ivan Kostić, dok je bilo još nekih manjih povreda. Radimo i očekujemo prvu pripremnu utakmicu sa Krupom koju ćemo igrati sutra od 14 časova u Krupi na Vrbasu”, zaključio je Starčević.

Pripreme U Hrvatskoj

Poslije sutrašnjeg meča sa Krupom, fudbaleri Borca 30. januara putuju u Novigrad na 14-dnevne pripreme gdje će od 31. januara do 8. februara učestvovaće na turniru Istra Vinter kup. U grupnoj fazi igraće protiv slovenačkog Zavrča (31. januar), člana Jelen superlige Srbije Novog Pazara (2. februar) i na kraju protiv slovenačkog trećeligaša Ilirije (5. februar). Nakon toga će 7. ili 8. februara igrati meč za plasman.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/kapiten-borca-na-raskrsnici/||claudebot