Stokić dolazi na prozivku

Objavljeno: 14. 1. 2015 u 14:14h

Iako se u posljednje vrijeme dosta govorilo o odlasku Joce Stokića iz Borca, on će se ipak javiti na prozivku koju je trener Banjalučana Vinko Marinović zakazao za sutra u 11 časova na Gradskom stadionu.

sadasdas

Ubojiti napadač ima želju da napusti redove “crveno-plavih”. Postoje interesovanja nekih klubova za njega, ali za sada još ništa nije konkretno.

“Javiću se na prozivku u četvrtak, to mi je obaveza jer imam važeći ugovor. Šta će biti dalje, ne znam. Dugovanja prema meni nisu izmirena. Tražio sam pismenim putem da to urade. Ako ne mogu da mi isplate, neka mi daju papire i da raskinemo ugovor. Nisu mi još odgovorili i imaju još šest-sedam dana da to urade”, kazao je Stokić.

On je drugi dio prošle sezone proveo u Južnoj Koreji, a kako je istakao, ponovo se za njega interesuju klubovi iz Azije. Dodao je da za sada nije dobio nijednu ponudu od nekog evropskog kluba.

“Pročitao sam neke napise da idem u Poljsku ili Albaniju, ali to nije tačno. Ne znam odakle te informacije i ko je to izjavio. Nikakva ponuda nije stigla u klub. Kontaktirali su sa mnom neki ljudi koji su zainteresovani za mene, ali ništa nije vezano za Evropu. U pitanju su klubovi iz Azije, ali ne bih još o imenima”, dodao je ubojiti napadač.

Sportski direktor Banjalučana Slobodan Starčević kazao je da “crveno-plavi” žele da dobiju neko obeštećenje ukoliko ih napusti Stokić.

“On je razgovarao sa nama. Nije rekao konkretno šta je, ali vidimo da ima neku ponudu. Znamo da je on među prva tri ofanzivna igrača u Premijer ligi i ako ode, želimo da to bude uz neko obeštećenje”, kazao je Starčević.

Trojica Povratnika

Treneru Vinku Marinoviću na sutrašnjoj prozivci trebalo bi da se odazovu i trojica novajlija Stefan Dujaković, Aleksandar Kondić i Dušan Stevandić koji su bili na pozajmicama. Još nije precizirano da li će ići na nove pozajmice.

“Jedino što znamo je to da će doći na prozivku. Vladan Grujić će se ekipi pridružiti u ponedjeljak. Čekamo da vidimo ko će se odazvati. Teška je situacija i prije svega želimo da afirmišemo igrače koji su ponikli u našoj školi. Prve dvije sedmice radićemo na terenu FK Vrbas i u Krupi. U prvih 15 dana vidjećemo kakav je igrački kadar i onda preduzeti dalje korake”, kazao je Starčević.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/stokic-dolazi-na-prozivku/||claudebot