Trio iz Borca na meti Austrijanaca

Objavljeno: 28. 11. 2014 u 15:32h

Stopama Srđana Grahovca, koji je ljetos otišao u Austriju, gdje je karijeru nastavio u bečkom Rapidu, ove zime bi mogla još trojica članova Borca – Aleksandar Subić, Joco Stokić i Miloš Žeravica.

slikacitava

Ovo je potvrdio direktor Banjalučana Robert Zrilić.

“Interesovanje za Subića pokazalo je nekoliko prvoligaških klubova iz Austrije i Grčke, dok bi Austrijanci u svojim redovima voljeli da vide i Stokića i Žeravicu. Ne bih htio da imenujem klubove, jer još nema konkretnih ponuda, ali sigurno da će u narednim danima biti razgovora na ovu temu. Ono što je u ovom trenutku najvažnije istaći je da su sve trojica igrača pod ugovorom, ali da im nećemo praviti problem da promijene sredinu, ali uz pristojno obeštećenje”, naglasio je Zrilić.

Aleksandar Subić je naglasio da ponude gode, ali da u ovom trenutku o njima ne razmišlja puno.

“Ugovor sa Borcem me veže još dvije godine i za sada mi je “crveno-plavi” dres na prvom mjestu. Naravno, ukoliko bude kvalitetnih ponuda, koje bi odgovarale Borcu, ali i meni, postoji mogućnost da promijenim sredinu, ali je o tome još rano govoriti”, rekao je Subić.

Miloš Žeravica je ovog ljeta došao na Gradski stadion iz užičke Slobode i potpisao jednogodišnji ugovor.

“Za Borac sam vezan do ljeta 2015. godine i trenutno samo razmišljam o svom sadašnjem klubu. Lijepo mi je među “crveno-plavima” i za bilo kakav eventualni angažman pita se Borac. U ovom trenutku ne želim da se opterećujem sa tim”, istakao je Žeravica.

Prvi operativac kluba sa Gradskog stadiona naglasio je da su želje svih u klubu da na proljeće pokušaju izboriti plasman na evropsku scenu.

“Naravno, sve će zavisiti od finansijske situacije, ali je već sada jasno da ukoliko želimo izboriti plasman u Evropu, moramo pojačati konkurenciju u timu. Ukoliko bude odlazaka iz kluba, onda će broj igrača koji bi na proljeće nosili “crveno-plavi” dres biti daleko veći od planiranog”, dodao je Zrilić.

Žižović

Od svih igrača banjalučkog kluba ove zime ugovor ističe samo iskusnom vezisti Mladenu Žižoviću.

“Sa njim ćemo sjesti za pregovarački sto i razgovarati o nastavku saradnje. Ne treba trošiti riječi koliko Žižović znači za ovu ekipu i nadam se da će i u proljećnim bitkama biti u dresu Borca”, naglasio je direktor kluba sa Gradskog stadiona Robert Zrilić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/trio-iz-borca-na-meti-austrijanaca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])