Borac dobija nazad tri boda!?

Objavljeno: 10. 11. 2014 u 11:36h

Na adresu FK Borac stigao pozitivan odgovor iz Ciriha o “Slučaju Stančeski”, pa bi Banjalučanima mogli da budu vraćeni oduzeti bodovi ukoliko u drugostepenom postupku opravdaju razloge zbog kojih je kasnila isplata dugovanja.

borac

Sredinom oktobra Disciplinska komisija FIFA naložila je Fudbalskom savezu BiH da banjalučki Borac kazni oduzimanjem tri boda zbog na vrijeme neisplaćenih dugovanja prema nekadašnjem igraču Perici Stančeskom, što je i učinjeno.

Ipak, mjesec dana kasnije, Velikani iz Platonove ulice mogli bi da budu vraćeni oduzeti bodovi, saznaje “EuroBlic”.

“FIFA če u drugostepenom postupku od Borca tražiti nove dodatne informacije u vezi sa dugom Perici Stančeskom. Tražiće se vrijeme i račun uplate, kao i razlozi zbog kojih igraču nije u dogovorenom roku izmiren dug. Za Borac je dobro to što su organi FIFA prihvatili žalbu, ali nije dobro što nisu ispoštovali raniju odluku i rok za izmirenje duga”, izjavio je za “EuroBlic” neimenovani izvor iz UEFA koji je blizak i organima FIFA.

Banjalučani su nakon saznanja o dugovanjima, koja su iznosila 4.750 KM, izvršili uplatu na račun Stančeskog, ali prekasno, zbog čega je FIFA odlučila da ih kazni. Ipak, sada bi moglo da se desi da nepravda bude ispravljena, ukoliko tim sa Gradskog stadiona sve potkrepi traženim informacijama.

“Ne treba biti veliki optimista u pogledu vraćanja bodova, ali pruženu šansu treba iskoristiti i sve potkrepiti dokazima”, tvrdi izvor “EuroBlica”.

Borac kolo prije kraja jesenjeg dijela sezone u Premijer ligi BiH zauzima sedmo mjesto sa 21 bodom, a u slučaju vraćanja oduzetih bodova, popeo bi se stepenicu više i zamijenio poziciju sa Veležom, koji je sakupio dva boda više.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-dobija-nazad-tri-boda/||claudebot