Vladan Grujić: Borcu je mjesto u vrhu tabele

Objavljeno: 6. 11. 2014 u 13:55h

Kapiten Fudbalskog kluba Borac Vladan Grujić smatra da se Banjalučani zasluženo nalaze u gornjem dijelu tabele i da opet imaju tim za sam vrh tabele.

be

“Iako prije početka prvenstva niko na nas nije ozbiljno računao pokazali smo da opet imamo dobru ekipu, koja je po prikazanim igrama zaslužila koje mjesto više na tabeli. Tako bi i bilo da nismo pomalo neočekivano kiksali u subotu u Gradačcu, ali i da nam nisu oduzeta tri boda”, istakao je Grujić.

Jedan od najiskusnijih fudbalera “crveno-plavih” još malo se osvrnuo na poraz od Zvijezde, 0:2.

“Šteta što se u našem prvenstvu ne koristi “gol tehnologija”, jer bi se onda jasno vidjelo da je domaćin poveo iz nepostojećeg pogotka, jer lopta nije prešla gol-liniju. Međutim, ne može nam to biti jedini alibi za poraz. Iako nismo odigrali loše, nismo bili na nivou nekoliko prethodnih igara, što je prekinulo našu seriju bez poraza, koja je trajala sedam kola”, nastavio je Grujić.

Vremena za jadikovke nema, jer četa sa Gradskog stadiona već u subotu gostuje kod još jedne ekipe iz donjeg dijela tabele, zvorničke Drine.

“Biće to još jedno teško iskušenje, ali kao i u svakom drugom meču idemo na pobjedu, mada smo svjesni da su domaćinu bodovi prijeko potrebni. Bićemo lišeni usluga našeg najboljeg strijelca Joce Stokića, koji će pauzirati zbog crvenog kartona, ali vjerujem da i bez njega možemo do povoljnog rezultata. Poslije toga slijedi pauza, pa meč posljednjeg jesenjeg kola na našem stadionu sa Veležom. Naravno, da bi bilo najbolje da u ova dva susreta osvojimo svih šest bodova, ali bih bio zadovoljan i sa četiri”, dodao je Grujić.

Ugovor

Grujić ima ugovor do kraja ljeta sa Banjalučanima.

“Onda ću da vidim šta dalje, jer sam svjestan da se moja igračka karijera približava kraju. Ako budem i dalje potreban klubu, najvjerovatnije ću ostati, u suprotnom ne želim da nekom mlađem igraču zauzimam mjesto”, naglasio je Grujić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/vladan-grujic-borcu-je-mjesto-u-vrhu-tabele/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])