Stokić donio novu pobjedu Borcu

Objavljeno: 27. 10. 2014 u 10:20h

Fudbaleri Borca pobijedili su Slobodu iz Tuzle rezultatom 1:0 u posljednjoj utakmici 12. kola Premijer lige BiH.

slikacitava

Bila je ovo sedma utakmica Banjalučana zaredom bez poraza, a pri tome su ostvarili pet trijumfa i dva remija. Zanimljivo je da su sve pobjede ostvarili rezultatom 1:0.

Već u trećem minutu domaćin je imao veliku priliku poslije kornera, kada je Mladen Žižović loptu kratko dodao do Joce Stokića, koji je šutirao sa nekih 15 metara, a golman Tuzlaka Irfan Fejzić krajnjim naporom je izbacio u korner. Tri minuta kasnije ponovo se u prilici našao Stokić, koji je šutirao iskosa sa desne strane, ali je lopta otišla pored gola. U 15. minutu Banjalučani su poveli. Žižović i Stokić ponovo su bili u akciji. Žižović je uposlio Stokića, koji je izbjegao ofsajd zamku i šutirao iskosa sa 14 metara, a lopta se od desne stative odbila u mrežu gostiju. Samo minut kasnije opet je Stokić bio u šansi za postizanje gola, ali je lopta poslije snažnog šuta sa 16 metara otišla preko gola.

U nastavku prvog poluvremena više od igre imala je Sloboda, koja je stvorila nekoliko poluprilika, ali bez ozbiljnijih prijetnji po gol Borčevog čuvara mreže Asmira Avdukića. U 25. minutu zaprijetio je Darko Mitrović, u 35. minutu Omar Pršeš, a u 41. Jasmin Mujkić, iako je lopta poslije njihovih pokušaja završavala pokraj okvira domaćeg gola.

Na početku drugog poluvremena poslije kornera Petar Ilić je zahvatio loptu glavom, ali je ona poslije njegovog udarca završila pored gola. Samo minut kasnije slobodan udarac sa 25 metara izveo je Stokić, međutim, Fejzić se nije dao iznenaditi. U 69. minutu Stokić je ponovo bio u prilici, ali je i ovaj put Fejzić izašao kao pobjednik. Do kraja susreta nije bilo ozbiljnijih prilika i tri boda ostala su na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/stokic-donio-novu-pobjedu-borcu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])