Trener Borca: Optimizam i samopouzdanje (Video)

Objavljeno: 23. 10. 2014 u 16:27h

Odavno Borac nije postigao pet golova na banjalučkom Gradskom stadionu zbog čega je posebno zadovoljan trener Vinko Marinović- Iz njegove izjave poslije pobjede nad Rudarom čitaju se dvije ključne riječi – optimizam i samopouzdanje.

trener

Banjalučani su “petardom” ispratili prijedorski Rudar (5:2) i plasirali se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Nakon “derbija Krajine”, kormilar crveno-plavih je najprije kratko analizirao revanš meč osmine finala najmasovnijeg takmičenja.

“Gosti iz Prijedora poveli su nakon jedne greške naše odbrane, međutim u pravo vrijeme, u posljednjim trenucima prvog poluvremena, stigli smo do izjednačenja. U nastavku smo prikazali bolju igru, postigli lijepe golove i stigli do četvrtfinala Kupa BiH, što je i bio cilj”, rekao je Marinović, a prenio “Borac-sport”.

Šef struke “Velikana iz Platonove” je posebno zadovoljan zbog činjenice da je pojedinim fudbalerima poraslo samopouzdanje pred domaću utakmicu 12. kola Premijer lige BiH protiv Slobode iz Tuzle.

“Strijelcima u meču sa Rudarom poraslo je samopouzdanje, što dodatno raduje pred prvenstveni okršaj sa Slobodom. Najvažnije je da pred taj dvoboj svi budu zdravi i spremni jer imamo problema sa virozom. Mladen Žižović je imao temperaturu, još par igrača je rovito, ali vjerujem da će sve biti u redu, da će svi biti na raspolaganju i da ćemo nastaviti pozitivnu seriju rezultata”, podvukao je trener Banjalučana.

Utakmica Borac – Sloboda igra se u nedjelju u Banjaluci s početkom u 17 časova.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/trener-borca-optimizam-i-samopouzdanje-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])