Zrilić: “Borcu nisu oduzeti bodovi!”

Objavljeno: 16. 10. 2014 u 10:11h

U pojedinim sarajevskim medijima pojavila se informacija da su Fudbalskom klubu Borac oduzeta tri boda zbog neizmirenih dugovanja prema Perici Stančeskom, ali direktor Robert Zrilić demantovao je te navode.

zrilic

Makedonski internacionalac Perica Stančeski u periodu od 2009. do 2011. godine nosio je dres banjalučkog Borca, nakon čega je prešao u sarajevski Željezničar.

U tom periodu, klub nije izmirio sva dugovanja prema njemu, pa je na adresu kluba stiglo obavještenje iz FIFA, koje nalaže klubu sa Gradskog stadiona da isplati zaostatke prema svom nekadašnjem igraču.

Prema tvrdnjama direktora “Velikana iz Platonove ulice” Roberta Zrilića, ta dugovanja su izmirena, tako da ne postoji bojazan da će Banjalučani ponovo biti suspendovani zbog neizmirenih dugovanja prema igračima i zaposlenim u klubu, kao što je to bio slučaj ranije.

“Prije nepunih mjesec dana dobili smo upozorenje od FIFA da moramo platiti 1.000 franaka kazne zbog neizmirenih dugovanja prema našem nekadašnjem igraču Perici Stančeskom. Taj dug nastao je još 2010. godine. Mi uopšte nismo znali o kojem iznosu se radi, pa smo naknadno dobili informaciju da je riječ od 4.750 KM. Tokom protekle sedmice taj novac je uplaćen, tako da je klub izmirio sva dugovanja prema Stančeskom”, rekao je Zrilić.

Direktor Banjalučana naglašava da na adresu Borca nije stiglo nikakvo obavještenje o eventualnom oduzimanju bodova, kako su to prenijeli sarajevski mediji.

“To nije istina. U klub nije stiglo nikakvo obavještenje, tako da je riječ o čistoj dezinformaciji. Ne znam ko je to iz Banjaluke javio sarajevskim medijima, ali izričito tvrdim da nije tačno”, poručio je Zrilić.

Banjalučki premijerligaš nalazi se u seriji odličnih rezultata i očigledno je da takvo stanje nekom smeta.

Ekipa Vinka Marinovića, nakon nešto lošijeg starta, vezala je četiri uzastopne pobjede minimalnim rezultatom 1:0 i umiješala se u borbu za sami vrh tabele.

Crveno-plavi nakon deset odigranih kola u Premijer ligi BiH zauzimaju šesto mjesto sa 19 bodova, koliko ima i Sarajevo, koje je zbog bolje gol razlike stepenicu više.

U narednom kolu Borca gostuje ekipi Viteza.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/zrilic-borcu-nisu-oduzeti-bodovi/||claudebot