Sve spremno za fudbalski praznik na Gradskom stadionu

Objavljeno: 8. 10. 2014 u 11:48h

Preduzeli smo sve mjere da utakmica starih sportskih prijatelja Borca i Crvene zvezde bude istinski fudbalski spektakl i praznik u kome će uživati svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu.

stadion

Naglasio je ovo predsjednik Fudbalskog kluba Borac Draško Ilić pred prijateljski susret “crveno-plavih” i “crveno-bijelih”, koji će se odigrati u petak sa početkom od 17 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

“Gosti iz Beograda dolaze u četvrtak, a na dan utakmice održaće se trening u deset časova. U predigri snage će odmjeriti predtakmičari Borca i reprezentacije GFS Banjaluka. Uoči početka meča na stadion će skočiti četiri člana Padobranskog kluba Banjaluka, koji će nositi zastave Republike Srpske, grada Banjaluka i klubova Borca i Crvene zvezde”, rekao je Ilić.

Predviđeno je da se održi i atletska trka, dok će u poluvremenu utakmice publiku zabavljati plesna grupa “Alegro”.

“U organizacionom smislu sve je spremno za početak utakmice, a Borac se uključio u akciju podizanja svijesti o osobama sa Daunovim sindromom, te će tako i članovi edukativnog centra “Svjetlice” biti dio ovog spektakla”, istakao je Ilić.

Ulaznice za ovaj fudbalski spektakl biće u prodaji od sutra po cijenama od 12 maraka za istok i deset za sjever. U zavisnosti od broja VIP ulaznica, u prodaji će biti i jedan kontingent karata za zapadnu tribinu, koje će se prodavati po cijeni od 20 maraka.

“Svi zainteresovani poklonici sporta i ova dva kluba neće biti u mogućnosti da prisustvuju utakmici i zbog toga je obezbijeđen TV prenos na RTRS-u. Stigao je i pozitivan odgovor UEFA, koja je dala zeleno svjetlo za odigravanje meča. Naša je obaveza da budemo pravi domaćini prijateljima iz Beograda, ali i da pokažemo sportskoj javnosti da smo u stanju da organizujemo jedan ovakav događaj, koji je od velikog značaja za naš klub, grad i cijelu Republiku Srpsku”, naglasio je direktor Borca Robert Zrilić.

Oproštaj

Utakmicu će suditi Edin Jakupović iz Bihaća, a od aktivnog dijeljenja pravde oprostiće se banjalučka sudijska trojka Dejan Radiša, Aleksandar Gojić i Goran Ćejić. Od Borčevog dresa će se oprostiti dugogodišnji kapiten Draško Žarić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/sve-spremno-za-fudbalski-praznik-na-gradskom-stadionu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])