Treće slavlje Borca zaredom

Objavljeno: 29. 9. 2014 u 11:59h

Fudbaleri Radnika poraženi su u derbiju devetog kola Premijer lige BiH od Borca sa 0:1, u blijedoj fudbalskoj predstavi.

borac

Banjalučani su upisali treću uzastopnu pobjedu ove jeseni, nakon što su istim rezultatom savladali Slaviju i Zrinjski. Gol odluke postignut je u 37. minutu. Miloš Žeravica je u kaznenom prostoru Radnika uposlio Tonija Jovića, koji je pobjegao zadnjoj liniji odbrane, te iskosa poslao loptu u suprotan ugao pod prečku istrčalog golmana Radnika Boriše Bodiroge. U nastavku susreta fudbaleri Radnika uzaludno su napadali, a Borac je znalački čuvao stečeno vođstvo sve do kraja i u Banjaluku zasluženo odnio tri boda.

“Ispostavilo se da se ono što smo pričali prije utakmice na kraju obistinilo. Borac posjeduje puno kvalitetnih igrača na svim pozicijama i mi im nismo mogli adekvatno parirati, pogotovo kada se uzme u obzir da smo igrali bez dvojice ključnih fudbalera, Aleksandra Ćosovića i Stanka Ostojića. Pokušali smo u prvom poluvremenu da krenemo sa presingom, ali nas je Borac osujetio. Nadam se da ćemo u narednim kolima biti mnogo bolji, a već sada je jasno da nam predstoji grčevita borba za opstanak”, naglasio je trener Radnika Slavko Petrović.

Kormilar “crveno-plavih” Vinko Marinović Gradski stadion u Bijeljini napustio je vidno zadovoljan.

“Znali smo da utakmica u Bijeljini neće biti nimalo laka, jer se Radnik nalazi u nezavidnoj poziciji. Postigli smo pogodak iz jednog kontranapada. Poslije toga bilo je znatno lakše igrati, jer se u redove protivnika iz minuta u minut uvlačila sve veća nervoza. U drugom dijelu susreta kontrolisali smo igru i čekali eventualnu grešku rivala. Prezadovoljan sam pobjedom, kojoj ne treba gledati u zube, pogotovo što smo nastavili seriju dobrih rezultata”, rekao je Marinović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/trece-slavlje-borca-zaredom/||claudebot