FK Borac: Igra bolja od rezultata

Objavljeno: 28. 7. 2014 u 13:00h

Fudbaleri Borca poraženi su u generalnoj provjeri pred start prvenstva od novog ruskog premijerligaša Ufe sa 0:2.

FK Borac

Na terenima Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi viđena je dobra fudbalska predstava. Borac je u prvih pola sata utakmice imao nekoliko prilika, preko Joce Stokića, Fedora Predragovića i Siniše Dujakovića, ali one nisu pretvorene u pogodak. Ufa je povela u 37. minutu golom Ivana Paurevića poslije greške odbrane Banjalučana. Na konačnih 2:0 povisio je Vagiz Galuiuljin u 71. minutu.

Počeli smo meč dobro i stvorili nekoliko prilika, ali smo onda pali i vidjelo se da je UFA veoma jaka ekipa. Ali, igra iz prvih pola sata obećava pred početak Premijer lige BiH – izjavio je sportski direktor Borca Slobodan Starčević.

Bivši fudbaler OFK Beograda i Slobode iz Užica Miloš Žeravica, po svemu sudeći, biće novo pojačanje banjalučkog Borca. On bi danas ili sutra trebalo da potpiše ugovor na godinu. Od odlaska Aleksandra Subića u Ufu ili Mladu Boleslav iz Češke, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Taj transfer je daleko od realizacije i Subić bi, po sadašnjoj situaciji, trebalo da ostane član Borca. Načelan dogovor sa Žeravicom je postignut i očekujem da potpiše ugovor. Riječ je o fudbaleru koji može da igra na više pozicija u veznom redu i sigurno će nam dobro doći. Još tragamo za jednim špic igračem – dodao je Starčević.

U startnoj postavi Ufa našao se dojučerašnji napadač Borca Haris Handžić. On se nije uspio upisati u listu strijelaca i zamijenjen je na poluvremenu, zajedno sa još nekolicinom fudbalera.

Sastav

Banjalučani su susret sa ruskim premijerligašem počeli u sastavu: Avdukić, Dujaković, Đajić, Kostić, Pilipović, Grujić, Radinović, Predragović, Žižović, Malbašić, Stokić. U nastavku susreta još su igrali: Bečelić, Subić, Savić, Ilić, Jović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fk-borac-igra-bolja-od-rezultata/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])