Zvezda: Čekali Kahrimana, dočekali Banjalučane (Foto)

Objavljeno: 7. 7. 2014 u 09:32h

Grupa navijača Crvene zvezde iz Banjaluke posjetila je danas fudbalere i stručni stab crveno-bijelih koji se nalaze na pripremama u Termama Čatež. Fudbaleri pozirali sa transparentom dugim 150 metara.

zv1

Igrači šampiona Srbije, koji čekaju da im se u Sloveniji pridruži i novo pojačanje, golman Damir Kahriman bili su prijatno iznenadjeni posjetom osmočlane grupe simpatizera iz najvećeg grada Srpske.

“Zaista su nas prijatno iznenadili. Ovo će nam predstavljati podstrek u daljem radu”, istakao je za MONDO kapiten crveno-bijelih Nenad Milijaš.

zv2

Navijačka ekspedicija iz Banjaluke sa najvećim navijačkim transparentom na ovim prostorima, dugim 150 metara, najavila je posjetu Marakani u prvom kolu JSL protiv Radničkog iz Niša.

“Momci su sjajni. Ekipa je mlada i vjerujemo da uz par pojačanja može do titule”, rekao je jedan od banjalučkih “Delija”, Aleksandar Đokić.

Banjalučani su u istom hotelu zatekli i fudbalere Sarajeva i srdačno se pozdravili sa nekadašnjim fudbalerima Borca iz “bordo tima”, Nemanjom Bilbijom i Bojanom Puzigaćom.

Izvor: mondo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/zvezda-cekali-kahrimana-docekali-banjalucane-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])