Marinović za Borac traži rivale po mjeri

Objavljeno: 7. 7. 2014 u 15:52h

Fudbaleri Borca završili su prvi dio priprema na Balkani, a idućih sedam dana radiće u Banjaluci. Najveći problem za trenera Vinka Marinovića trenutno je nedostatak kvalitetnog protivnika.

fk borac

Pobjeda protiv hrvatskog prvoligaša Istre – 1:0 (strijelac Aleksandar Subić) u petak u Mrkonjić Gradu je ohrabrila stručni štab “crveno-plavih” ali otkrio nedostatke u igri Banjalučana.

“Ne mogu da budem nezadovoljan igrom u ovoj fazi priprema. Igrači su ispunili zadatke, odigrali dobro u većem dijelu utakmice protiv Istre, ali moramo da nastavimo u istom ritmu. Problem je što nemamo ugovorenu nijednu kvalitetnu provjeru kako bih imao bolji uvid u mogućnosti igrača koji su došli”, rekao je trener Vinko Marinović.

Odlaskom Harisa Handžića u rusku Ufu, Banjalučani su primorani da do kraja prelaznog roka potraže još jedno pojačanje u napadu, kao i na desnom beku.

“Pregovaramo sa nekoliko igrača, ali još uvijek ne možemo da pričamo o imenima. Nadam se da ćemo u što skorije vrijeme završiti prelazni rok kako bi trener Marinović imao dovoljno vremena da uigra ekipu”, rekao je direktor kluba Robert Zrilić.

Danas će se ekipi priključiti učesnik Svjetskog prvenstva u Brazuilu golman Asmir Avdukić, koji će sigurno ostati na Gradskom stadionu.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/marinovic-za-borac-trazi-rivale-po-mjeri/||claudebot