Kranj Zarica lak zalogaj za fudbalere Borca

Objavljeno: 30. 6. 2014 u 11:12h

Pred sam povratak sa mini-priprema u Sloveniji fudbaleri Borca odigrali su kontrolni susret protiv trećeligaša Kranj Zarice i zabilježili visoku pobjedu od 7:2.

kranj vs borac

Najbolji pojedinac meča bio je povratnik u redove Banjalučana Joco Stokić, koji je postigao tri gola. Dva pogotka postigao je Stefan Dujaković, dok su se po jednom u strijelce upisali Dušan Stevandić i Nebojša Stjepanović. U prvom poluvremenu nastupio je najbolji tim kojim trenutno raspolaže trener “crveno-plavih” Vinko Marinović, dok su u nastavku utakmice zaigrali “rezervisti”.

“Utakmica je imala humanitarni karakter, a odigrana je povodom 40 godina postojanja kluba i pola vijeka od nastanka dijela grada Kranja koji se zove Zarica. Prezadovoljni smo onim što smo uradili u prethodna četiri dana, u kojima je prevashodan cilj bio da se novajlije što bolje upoznaju za ostatkom ekipe”, naglasio je sportski direktor Borca Slobodan Starčević, koji je zahvalio na gostoprimstvu čelnicima opštine Kranj i FK Kranj Zarica.

Fudbaleri Borca juče su imali slobodan dan, a već danas se sele na Balkanu, gdje će boraviti narednih pet dana.

“Treniraćemo na stadionu Slobode u Mrkonjić Gradu, a za petak je planiran prijateljski susret sa hrvatskim prvoligašem Istrom 1961 iz Pule. Poslije te utakmice vraćamo se kući. Po povratku u Banjaluku nastavićemo da treniramo i igramo kontrolne utakmice, a postoji mogućnost da odemo na još jedne sedmodnevne pripreme”, rekao je Starčević i dodao da će se golman Asmir Avdukić, koji je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ekipi priključiti po povratku sa Balkane.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/kranj-zarica-lak-zalogaj-za-fudbalere-borca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])