Nemanja Bilbija se vraća u Borac

Objavljeno: 12. 1. 2012 u 09:10h

Jedan od najtalentovanijih fudbalera koji su ponikli u Borcu, Nemanja Bilbija, ponovo će obući crveno-plavi dres. Bilbija, koji je nastupao za novosadsku Vojvodinu, našao se na transfer listi, a iz uprave Banjalučana su reagovali, te će Bilbija doći u Banjaluku kao pozajmljen igrač.

Nemanja Bilbija u dresu Borca

“Razgovarao sam sa predsjednikom Vojvodine, Rankom Butorovićem i sportskim direktorom, Miodragom Pantelićem i dogovorili smo pozajmicu Bilbije. Ne mogu reći da je još sve sto posto završeno, ali je sigurno da će Bilbija igrati za Borac u narednih šest mjeseci”, izjavio je direktor Borca, Radmilo Šipovac.

Svi detalji oko pozajmice trebali bi biti utvrđeni sutra kada će se Šipovac sastati sa čelnicima Vojvodine. Kapiten U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, prešao je u Vojvodinu 2010. godine kao veliki talenat, ali se nije baš naigrao, pa će povratak u grad na Vrbasu sigurno pozitivno uticati na mladog napadača.

Krivo mi je zbog svega, ali šta raditi. Značilo bi mi da igram, prije svega zbog reprezentativnog dresa. Postoje neki kontakti i volio bih da se to što prije riješi”, izjavio je mladi Bilbija.

U svakom slučaju, Nemanja Bilbija će se priključiti aktuelnom šampionu BiH na pripremama, a od početka proljetnog dijela šampionata imaće novu priliku da sav svoj raskošni talenat pokaže u dresu kluba u kojem je i pružao najbolje partije.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/nemanja-bilbija-se-vraca-u-borac/||claudebot