Otvorena trka “Banjaluka – Beograd”

Objavljeno: 11. 4. 2014 u 18:08h

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović otvorio je danas u ovom gradu Osmu biciklističku trku “Banjaluka – Beograd”, kao i trku “Gran pri Banjaluke” u kojoj učestvuje 180 takmičara iz 32 ekipe koje dolaze iz 20 zemalja.

Govoreći o značaju i popularnosti ove manifestacije, Gavranović je istakao da ove godine u trci učestvuje mnogo veći broj takmičara, nego prvih godina kada je organizovana.

Učesnike trke je pozdravila i ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović koja je biciklistima poželjela srećnu i uspješnu trku.

Otvaranju ovog sportskog događaja prisustvovali su i ambasador Francuske u BiH Rolan Žil, koji se bavi i biciklizmom, te višestruka francuska šampionka u biciklizmu Klaudija Kanseroni.

Manifestacija je počela kružnom trkom ulicama Banjaluke u dužini od 45 kilometara. Ova trka pod nazivom “Gran pri Banjaluke” uspostavljena je prije pola vijeka povodom 22. aprila – Dana oslobođenja Banjaluke.

Trka na relaciji Banjaluka – Beograd startuje sutra i voziće se etapno, od Banjaluke do Brčkog i Bijeljine, a u nedjelju u 12.00 časova startuje etapa Bijeljina – Beograd.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/otvorena-trka-banjaluka-beograd/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])