Prva liga RS: Karalić srušio Borac

Objavljeno: 21. 10. 2013 u 15:04h

Golovima Vladimira Karalića ekipa Slobode savladala je Borac iz Šamca rezultatom 6:3 u posljednjoj utakmici desetog kola Prve lige Republike Srpske.

foto

Napadač ekipe iz Mrkonjić Grada do het-trika stigao je već poslije 18 minuta igre. Svoj prvi gol postigao je desetom minutu poslije asistencije Nenada Berete. Samo minut kasnije, u sljedećem napadu, domaćin je poveo sa 2:0, a Karalić ponovo bio strijelac. Ovaj put loptu mu je dodao Mihajlo Savanović. Svoj treći pogodak u ovom susretu nekadašnji napadač banjalučkog Borca postigao je 18. minutu poslije asistencije Siniše Radoje. I pored toga što su ubjedljivo gubili, gosti se nisu predavali i prvi gol postigli su u 39. minutu. Malo opuštanje u posljednjoj liniji domaće ekipe iskoristio je Nikola Paležnica i udarcem iz okreta pogodio donji desni ugao gola Nikole Đurića. Prije kraja prvog poluvremena domaći su povećali na 4:1 i u listu strijelaca upisao se Bojan Kremenović.

Na 5:1 povisio je Siniša Radoja, koji je iskoristio dubinsku loptu i pogodio donji desni ugao golmana Raifa Smajića. Velika prednost kao da je uspavala domaće fudbalere, što su iskoristili gosti iz Šamca i dva puta zatresli mrežu protivnika. Na 5:2 poslije brzog kontranapada smanjio je Zoran Stanković u 78. minutu, poslije asistencije Nikole Đurića. Samo dva minuta kasnije ponovo se Stanković upisao među strijelce, a ovaj put proigrao ga je Nenad Petrović. Konačan rezultat postavio je rezervista Aleksandar Malbašić, koji je zamijenio Milovana Travara i lob udarcem matirao Smajića. Poslije toga nije više bilo izglednih prilika za postizanje gola. Ovom pobjedom Mrkonjićani su se probili na treće mjesto tabele, dok su Šamčani ostali deseti.

Parovi

U 11. kolu idućeg vikenda sastaju se: Borac – Sloga, Drina (Z) – Rudar, Drina HE – Napredak, Modriča M. – Kozara, Podrinje – Sutjeska, Proleter – Mladost, Sloboda (NG) – Sloboda (MG).

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/prva-liga-rs-karalic-srusio-borac/||claudebot