SEHA: Borac siguran protiv Partizana

Objavljeno: 6. 10. 2013 u 10:35h

Rukometaši Partizana poraženi su na Banjici od banjalučkog Borca sa 22:20 (10:10) u 5. kolu SEHA lige.

rukomet

To je srpskom vicešampionu četvrti poraz u regionalnom takmičenju.

Na ovoj utakmici briljirali su golmani. Golman Partizana, Mihailo Radovanović dao je veliki doprinos u večerašnjem susretu sačuvavši gol 18 puta.

Nešto bolji bio je njegov kolega na golmanskoj poziciji, Mario Blažević koji je gol Borca sačuvao 22 puta. Rašić je mrežu Banjalučana zatresao 5 puta i tako bio najefikasniji igrač domaćina, dok su u gol Partizana loptu, takođe 5 puta, smjestili Mikić, Obradović i Trivundža.

Banjalučani su u prvih 45 minuta imali prednost koja je, činilo se, bila nedostižna za crno-bijele. Ali, kao i u nekoliko prethodnih kola, Partizan se probudio u posljednjih 10 minuta i razliku od 5 spustio na samo jedan gol. Na minut do kraja, domaći ne koriste priliku da iz sedmerca izjednače i Borac odlazi na dva razlike, koliko na kraju i ostaje.

“Apsolutno zaslužena pobeda Borca. Jasno je da ako ne iskoristimo one šanse koje se ukažu, mi ne možemo nikoga da pobedimo”, rekao je trener Partizana Aleksandar Brković nakon što je njegovoj ekipi na Banjici izmakla pobjeda.

“Fale nam igrači koji će u svakom trenutku moći da daju gol. Ovo je verovatno naša realnost, ali dobro, potrudićemo se da popravimo utisak već u narednom meču”, dodao je Brković.

Najmlađi igrač Partizana, Andrija Đuričić, svjestan je grešaka koje su na terenu pravljene.

“Mogli smo mnogo bolje u ovoj utakmici. Puno smo grešili i nismo ispoštovali neke trenerove zamisli, i to nas je na kraju koštalo nove pobede”, kaže Đuričić.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/seha-borac-siguran-protiv-partizana/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])