Red Bull Dajak u Banjaluci

Objavljeno: 21. 7. 2014 u 19:17h

Za sve ljubitelje čamaca sa dajakom, Red Bull je ovog ljeta pripremio pravu poslasticu. Red Bull Dajak je nova i drugačija trka čamaca, koja će se održati 3. avgusta na rijeci Vrbas u Banjaluci sa početkom u 17 časova.

Dajak Banjaluka

Sedam dana nakon tradicionalne trke u sklopu „Ljeta na Vrbasu“ održaće se, ove godine po prvi put, trka u organizaciji Dajak kluba, Auto Shop Magazina i poznatog svjetskog brenda Red Bull što će sigurno doprineti promociji i afirmaciji ove autentične banjalučke vještine u svijetu.

Takmičenje će se odvijati po principu 4-cross, tj. četiri takmičara startuju istovremeno i trkaju se na kratkoj dionici, kod tvrđave Kastel. Trka se vozi uzvodno i nizvodno, a na stazi su postavljene bove oko kojih se učesnici moraju okrenuti. Cilj je odvesti stazu bez grešaka i stići prvi na cilj. Namjerni fizički kontakt za vrijeme vožnje znači diskvalifikaciju. Pobjednici iz svake vožnje prolaze u naredni krug i tako sve do finala u kojem će se saznati ko je najbrži i najvještiji dajakaš. Svi oni koji žele učestvovati u trci, a nemaju svoj dajak, moći će koristiti čamac koji će biti obezbjeđen na dan takmičenja.

Prijave su već otvorene, a da biste se prijavili potrebno je poslati ime i prezime, datum i mjesto rođenja te broj kontakt telefona na e-mail: [email protected]. Više informacija o takmičenju moguće je dobiti web stranici www.redbull.ba ili na telefon +387 62 344 782.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sportski-dogadaji/red-bull-dajak-u-banjaluci/||claudebot