Plesna bajka na daskama Narodnog pozorišta RS

Objavljeno: 12. 12. 2014 u 11:51h

Kraj godine u Narodnom pozorištu Republike Srpske obilježiće plesna bajka “Krinka” čiji scenario potpisuje mlada i talentovana Slađana Trivić.

pozoriste

Banjalućka publika imaće premijernu priliku da 17. decembra pogleda ovo plesno dostignuće u kojem učestvuje više od 100 plesača, glumaca, pjevača i svirača iz cijele BiH.

“Priča je ispričana kroz glumu, ples i specijalne efekte, sa ciljem da spoji najljepše umjetničke forme u jedan pozorišni komad. Kontrast između ozbiljne teme o ljudskom licemjerju i bajkovitih scena uz mnoštvo netipičnih trenutaka i predstavljanje običaja naroda iz cijelog svijeta, samo su neke od karakteristika predstave,“, istakla je Slađana koja već danima sa timom radi na realizaciji ovog nadasve zanimljivog pozorišnog komada.

krinka

Publika će imati priliku da vidi raznovrstan repertoar koji se proteže od nastupa etno grupe pa do indijskog, španskog, egipatskog, brazilskog i ostalih plesova, propraćenih svjetlosnim efektima koji su dizajnirani posebno za ovu priliku.

Organizator plesne predstave je plesni studio “Atika”, koji je takođe pokrenula Slađana Trivić u želji da Banjaluci ponudi prostor za brušenje plesnog talenta kod građana, ali i za zdravu rekreaciju.

Predstava će biti održana na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske sa početkom u 20 časova, a cijena karte je 6 KM. Ulaznice možete kupiti već danas u prostorijama Narodnog Pozorišta.

Ne propustite plesni spektakl nastao iz ljubavi prema plesu u kojem će talenti više od stotinu ljudi sigurno učiniti ovo veče potpuno nezaboravnim.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/plesna-bajka-na-daskama-narodnog-pozorista-rs/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])