Francuski institut u Banjaluci organizuje filmsko veče i predstavljanja stipendija za studiranje u Francuskoj

Objavljeno: 27. 10. 2014 u 21:23h

Francuski institut u Banjaluci organizuje filmsko veče i predstavljanje stipendija za studiranje u Francuskoj, u srijedu, 29. oktobra u 18 časova u Narodnom i univerzitetskom bibliotekom RS.

Narodna i Univerzitetska biblioteka RS

Trilogija prati život mladog Francuza Gzavijea koji odlazi na Master studije u Barselonu i tamo stiče prijatelje iz različitih evropskih država; u drugom dijelu ekipa sa studija se ponovo okuplja nakon nekoliko godina; da bi se u trećem dijelu Klapiš vratio svom junaku koji je u međuvremenu postao otac… Gzavijea glumi jedan od najpoznatijih francuskih glumaca mlađe generacije Romen Duris (Romain Duris).

Treći dio trilogije „Kineske slagalice“, biće prikazan u srijedu 29. oktobra u 18 časova u prostorijama Biblioteke, i svoja iskustva će ispričati Anja Bundalo bivša studentkinja, a sada zaposlena na banjalučkoj Katedri za francuski jezik i knjževnost.

 Ulaz je slobodan.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kulturni-dogadaji/francuski-institut-u-banjaluci-organizuje-filmsko-vece-i-predstavljanja-stipendija-za-studiranje-u-francuskoj/||claudebot