Besplatna obuka za muzičare

Objavljeno: 22. 1. 2015 u 15:07h

Besplatna muzička radionica “Converse Rubber Tracks” biće  održana u Domu omladine u Banjaluci u subotu, 31. januara 2015. u 13 časova.

sopot

Članovi banjalučke grupe “Sopot” održaće predavanje na temu “Od ideje do albuma” u okviru besplatne muzičke radionice “Converse Rubber Tracks” u Banjaluci.

Radionica u Domu omladine u Banjaluci je deveta po redu u regionu. Nakon Banjaluke, na rasporedu su radionice u Novom Sadu, Zagrebu i Skoplju.

Po okončanju radionica svjetski priznati muzički program “Converse Rubber Tracks” otvoriće konkurs za prijavu bendova od 1. do 20. marta. Potom slijedi period online glasanja, od 23. marta do 4. aprila, a izabrani bendovi ući će u studio M početkom maja da snimaju pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz New Yorka i Converse Rubber Tracks studija iz Brooklina.

Na radionici će učestvovati autor, frontmen i glavni “krivac” za postojanje Sopota Petar Topalović, gitarista Dejan Savić (SOPOT) i menadžer Sopota i direktor izdavačke kuće Koliba – Darko Đekić.

Sopot će pokušati mladim autorima u Banjaluke prenijeti iskustvo i proces koji su “samouko” prošli od kreiranja autorskog materijala, snimanja, izrade CD-a, prijave autorskih djela, zvaničnog objavljivanja albuma i savremenih mogućnosti plasmana muzike na tržište. Autorski izraz “Sopota” je vrlo atraktivan muzički hibrid elektro-roka pomiješanog sa d’n’b, reggaeom, dubom i dubstepom, uz povremenu primjenu izvornih motiva ovog podneblja.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/besplatna-obuka-za-muzicare/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])