“Kukovo leto” usred zime

Objavljeno: 25. 12. 2014 u 16:46h

Beogradski bend “Dža ili Bu” nakon dvije godine večeras nastupa u Banjaluci, a u klubu “Senat” će mu se kao specijalni gost pridružiti domaći “Ispad”.

bend

“Nažalost, poplave su nas omele u planovima da predstavimo banjalučkoj publici naš šesti studijski album ‘Kukovo leto’ pa će ovo biti svojevrsna promocija istog”, rekao je za “Nezavisne” bubnjar benda Dejan Milojević Kid.

“Kukovo leto” objavljeno je prošle godine u izdanju PRG-RTS, a producirao ga je Teodor Jani, nekadašnji producent grupe “Ekatarina Velika”. No, kako bend u posljednje vrijeme radi punom parom, pjesme i za sedmi studijski album već su spremne.

“Pored toga ćemo odsvirati i najveće hitove iz dosadašnje karijere, ali i premijerno izvesti nekoliko pesama sa albuma čije je snimanje upravo u toku”, dodaje Kid, ističući da su nove pjesme nalik onima sa albuma “Strašni sud” – melodične, energične i sa čvrstim ritmom.

Kid otkriva da momci iz benda jedva čekaju da zasviraju u Banjaluci i da im je ona, što se tiče gostovanja omiljeni grad za svirke.

“Kada god smo svirali, bila je fantastična atmosfera i razmena energije sa publikom koja se retko viđa na ovim prostorima”, utisci su bubnjara benda “Dža ili Bu”.

Već sutra, “Dža ili Bu” nastavlja nastupe, a momci planiraju da se predstave publici u Prnjavoru.

Podsjećamo, bend je osnovan davne 1987. godine u beogradskom naselju Vračar, svi članovi bili su iz iste ulice te “Dža ili Bu” krstili starom srpskom izrekom, koja se koristi kada treba da uradiš nešto veliko, a ne znaš da li ćeš uspjeti ili propasti. Sudeći po pjesmama i broju  koncerata, za “Dža ili Bu” danas nema dileme, oni su zasigurno uspjeli, a svoj uspjeh, što uvijek i naglase, između ostalog, duguju i publici.

Večeras u “Senatu”, pored svega navedenog, ta ista publika moći će da čuje i pjesme sa albuma specijalnih gostiju i domaćih pankera iz benda “Ispad” – “Moj anarho bunt” i “Eš daunov sindrom”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/kukovo-leto-usred-zime/||claudebot