Promocija spota grupe „Shanghai street fight” večeras u KSET pubu

Objavljeno: 25. 11. 2014 u 15:10h

Grupa Shanghai Street Fight predstaviće večeras u KSET pabu u Banjaluci video spot za novi singl “Shotokan Temple Fusion Blues”. Promocija počinje u 20 sati, a nakon toga svi prisutni će imati priliku da uživaju u svirci ovog banjalučkog benda. Video produkcija i promocija video spota su poklon Play Team-a, koji je članove ovog benda obradovao posebnom nagradom na ovogodišnjem Jelen Demofestu, kao jedine banjalučke finaliste.

Pozivnica Shanghai Street Fight

Play Team je na jedan dan pretvorio Dom kulture u Zalužanima u podijum za igranku iz 60-tih godina prošlog vijeka, što je i bila želja da se prikaže u spotu. Retro odjeća, frizure, kao i šminka dali su poseban pečat članovima benda, ali i mnogobrojnim statistima koji su se sjajno zabavili na snimanju.

“Pjesma je nastala iz Nikolinog gitarskog rifa na koji su Saša i Vanda napisali tekst. Aranžman pjesme i pojedinačne dionice je radio čitav bend. Naziv pjesme je zapravo radni naslov koji smo na kraju odlučili zadržati”, poručuju iz benda. “Shotokan Temple jer se odnosi na borilačke vještine koje su nam i dalje opsesija, a Fusion Blues jer je pjesma fuzija Rocka i Bluesa, žestokih gitara i laganih harmonija, sirove energije i melanholije, strasti i dubokih emocija”.

Bend Shanghai Street Fight je nastao krajem 2011. godine. Sastavljen je od pojedinaca različitih profesija, ukusa, godišta i temperamenata koji u niti jednoj razumnoj i logičnoj kombinaciji ne bi trebali da budu dio iste grupe, ali ipak jako dobro funkcionišu. Veseli i pozitivni, ali i jedinstveni na muzičkoj sceni, pretenduju da privuku veliku pažnju javnosti, ali i publike.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/promocija-spota-grupe-shanghai-street-fight-veceras-u-kset-pubu/||claudebot