Šabački “Goblini” sviraju u Banjaluci

Objavljeno: 31. 10. 2014 u 15:21h

Kultni šabački bend “Goblini” dolazi u Banjaluku u subotu, 1. novembra, gdje će u klubu “Tamaris” u 21 čas održati koncert na radost mnogobrojnih ljubitelja zvuka ovog benda.

goblini

Pored “Goblina”, na koncertu će svirati i dva domaća benda i to “Aurora” i “Tupas mene”.

Cijena ulaznica u pretprodaji je sedam, dok će se na dan koncerta naplaćivati deset maraka.

U novoj postavi “Goblini” su pripremili album “Roba s greškom”, koji se pojavio početkom novembra 2013. godine. Prvi singl/spot bila je pjesma “Deca iz komšiluka”, uslijedio je singl “Evropo”, dok je treći spot snimljen za numeru “Idemo”. O ovom bendu snimljen je i dokumentarni film 2010. godine “Ima nas gomila”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/sabacki-goblini-sviraju-u-banjaluci/||claudebot