Banjaluka: Od 21. avgusta takmičenje Kastrafon

Objavljeno: 13. 8. 2014 u 20:30h

U banjalučkom kafe klubu “Kastra” od 21. avgusta do 9. oktobra biće održano muzičko takmičenje “Kastrafon”, na kojem će se za glavnu nagradu od 1.000 KM boriti pojedinci i bendovi amateri, demo i afirmisani izvođači.

gitara

Osnovni uslovi koje bend ili pojedinci, odnosno kantautori, treba da ispune je da dvije autorske numere uz ispunjen formular pošalju na mejl adresu castrafonŽgmail.com.

Nagradom od 1.000 KM pobjednici će moći da priušte potrebnu opremu u muzičkoj kući ARS, a nastup učesnika publika će moći čuti uživo svakog četvrtka u navedenom prostoru.

Na “Kastrafon” se mogu prijaviti i sastavi, odnosno pojednici, koji nisu iz Banjaluke.

Svi koji prođu selekciju žirija, imaće 40 minuta da predstave svoj rad na nastupu koji će biti organizovani u tom kafe baru.

“Kastra” i “ARS mjuzik” omogućili su da, osim sudija, i publika izabere svog miljenika, pa će svi prisutni moći glasati za svoj omiljeni bend ili izvođača.

Konkurs se zatvara u utorak, 19. avgusta, a već narednog dana biće poznati izvođači koji će se takmičiti. Svi zainteresovani forumular mogu preuzeti sa sljedećeg linka  https://www.sendspace.com/file/xjq8bv.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/banjaluka-od-21-avgusta-takmicenje-kastrafon/||claudebot