Andrija Milošević komentariše muzičku scenu

Objavljeno: 20. 7. 2014 u 10:51h

Popularni glumac Andrija Milošević, koji će nastupiti 31. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel u kabareu “Kontraditore”, osvrnuće se na muzičku scenu u regionu.

andrija-milosevic

Milošević će se na sceni pojaviti sa Goranom Perišićem i Danijelom Cerovićem, a početak je najavljen za 21.30 časova.

Ulaznice koštaju pet maraka, a mogu se kupiti na Trgu Krajine i u kafe-baru “Harmonija”. Kabare je dio programa prvog banjalučkog Art festivala, a ovo je ujedno i njegovo prvo izvođenje na otvorenom i za širu javnost.

“Publiku će zabavljati i domaći bend “Intime” koji će uskoro objaviti album sa pjesmama čije tekstove potpisuje Andrija Milošević ” saopštila je portparol festivala Maja Desančić.

Andrija Milošević je najavio da će napraviti veliku zabavu koja će opustiti ljude te otkrio da scenario postoji, ali ga se ne pridržava u potpunosti.

“To je muzičko-scenski kolaž, drugarsko veče eks-ju rok muzike sa puno smijeha” kazao je glumac.

Kabare “Kontraditore” producentske kuće “Avangarda prodakšn” je potpuno novi pogled na muziku i našu stvarnost, a prepun je smijeha, vedrine i pozitivnog duha.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/andrija-milosevic-komentarise-muzicku-scenu/||claudebot