Predstavljen program Fresh Wave Festivala

Objavljeno: 18. 7. 2014 u 15:22h

Banjalučka tvrđava Kastel od sedmog do devetog avgusta biće domaćin trećeg Fresh Wave Festivala.

Fresh Wave

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljen je program, koji je do sada najraznovrsniji. Na glavnoj bini najveća imena elektronske muzike su DJ iz Velike Britanije Mark Knight, australijski dvojac Yolanda bee cool, dok će špansku scenu predstavljati Jerry Ropero.

Pored elektronske muzike po prvi put Fresh Wave Festival uvodi Live binu na kojoj će svirati Majke, Zabranjeno Pušenje, THC la Familija, Fantastična četvorka, Orthodox Celts.

“Potrudili smo se da ove godine festival ima što raznovrsniji program pa smo uveli Live binu, na kojoj će nastupati i lokalne grupe Aurora, Grasshoppers, Funhouse , izjavio je na konferenciji za novinare Marko Tica, producent Live bine”, kažu organizatori.

Strahinja Grahovac, organizator Fresh Wave Festivala rekao je da se nija lako prihvatiti ovako velikog događaj u vremenu ekonomske krize, te da je teško pronaći sponzore. Mi smo se potrudili dovesti izvođače koje ovdašnja publika poznaje i voli. Ako je suditi po prvim reakcijama, mislim da smo uspjeli, istakao je Grahovac.

Dnevna festivalska ulaznica košta 15, dok je cijena za trodnevnu 35 konvertibilnih maraka. Ulaznice se od sutra mogu kupiti na kupikartu.ba. Od ove godine po prvi put biće organizovan prevoz iz Sarajeva, Tuzle, Zagreba i Ljubljane.

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/predstavljen-program-fresh-wave-festivala/||claudebot