Humanitarni koncert Miligrama 27. juna u Banjaluci

Objavljeno: 5. 6. 2014 u 09:25h

Popularni bend “Miligram” održaće humanitarni koncert 27. juna na Gradskom stadionu u Banjaluci, a frontmen Aleksandar Milić Mili kaže da su s razlogom odabrali ovu lokaciju.

miligram

“To će biti prvi koncert na stadionu u Banjaluci, namerno smo odlučili da tu pokažemo humanost jer mislimo da ovaj grad to zaslužuje”, rekao je Mili.

Ulaznice će koštati pet, odnosno za tribine sedam maraka, a koncert je dio turneje koja je počela nastupom u Tuzli. Poslije poplava koje su zahvatile region članovi “Miligrama” odlučili su da novac prikupljen od prodaje karata na sljedeća tri koncerta ide u humanitarne svrhe.

Mili kaže da će poslije Banjaluke uslijediti veliki koncerti u Zenici, Beogradu i Ljubljani, ali i mnogo manjih nastupa jer im je cilj da stvore prijateljstva sa publikom širom regiona.

“Nadamo se da će se odazvati veliki broj ljudi kako bismo pomogli velikom broju ugroženih, ali i ujedno poslali ljubav i energiju koja im je sada potrebna”, kazao je Mili.

Kaže da se koncerti ove vrste dugo spremaju, kao i da će nastojati da publici pruže vrhunski muzički doživljaj.

“Tajna našeg uspeha je u ogromnoj ljubavi prema muzici, celi bend na sceni diše kao jedan i svoje emocije delimo sa publikom”, otkriva Mili.

Na koncertu u Banjaluci, osim svojih hitova, sviraće i druge pjesme koje su obilježile muzičku istoriju Balkana. Članovi “Miligrama” i ranije su pokazivali humanu stranu, a u utorak su posjetili i jednu porodicu u Čelincu čija je kuća ugrožena u poplavama.

Pjevač grupe “Miligram” Alen Ademović otkrio je da neprestano prave planove za nove projekte.

“Krčka” se nešto u studiju, rano je za “Miligram četiri”, ali ideje su tu i uvek se nešto novo radi. Neke pesme smo već odabrali”, rekao je Ademović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/humanitarni-koncert-miligrama-27-juna-u-banjaluci/||claudebot