Rambo Amadeus u gradu na Vrbasu

Objavljeno: 22. 4. 2014 u 11:00h

U petak 25. aprila u KSB-u imaćete priliku da uživate u nastupu poznatog crnogorskog muzičara Ramba Amadeusa.

rambo amadeus

 

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaju 7 KM, a na dan koncerta će koštati 10 KM. Mogu se kupiti svaki dan u KSB-u ili Cafe Šestici kao i u Pekam pubu i Studentskom parlamentu.

Dan nakon koncerta, u subotu, 26.aprila u 17h u Pekam pubu poznati bubnjar Igor Malešević odrzaće radionicu, Drum workshop.

igor malesevic

Igor Malešević, kao studijski i koncertni muzičar saradjivao je sa mnogim pojedincima i grupama u Jugoslaviji, neki od njih su Vasil Hadžimanov bend, Bel tempo, 357, Gru, Damar trio, Petar Jelić, Slađana Milošević, Zdravko Čolić, Yu grupa.

Banjaluka.com

 

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/rambo-amadeus-u-gradu-na-vrbasu/||claudebot