S.A.R.S. i MVP 9. maja u Banjaluci

Objavljeno: 17. 4. 2014 u 12:01h

Unija studenata Republike Srpske povodom 9.maja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom najavljuje koncerte regionalnih bendova S.A.R.S. i MVP na banjalučkoj Akvani.

sars

Obzirom da je u vrijeme II Svjetskog rata zaustavljen napredak i razvoj obrazovanja studentske populacije i na našim prostorima, 09. maj – Dan pobjede nad fašizmom, ujedno je i dan pobjede znanja, ali i nastavka razvoja obrazovnog sistema, studentskih prava i sloboda.

Iz Unije poručuju da im je želja da prigodnim programom na ovaj dan svim studentima u Republici Srpskoj skrenu pažnju na značaj borbe protiv fašizma, kao i da razviju vrijednosti za poštovanje i njegovanje tradicije antifašizma. Antifašizam nije ideološko, niti političko uvjerenje, već duboko ljudsko opredeljenje za mir i slobodu, a protiv nacionalizma, mržnje i rasizma.

Cijena ulaznice je 8 KM, za studente (uz index) 6 KM.

Ulaznice možete kupiti u Klubu studenata BL (KSB-INDEX) i caffe baru Šestici, kao i u Pekam pubu i u restoranu Akvana.

Ne propustite zagarantovano dobru zabavu i druženje 09. maja od 21:00h na Akvani.

Izvor: etrafika.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/s-a-r-s-i-mvp-9-maja-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])