Sutra u Banjaluci “protestni sastanak” zbog pritiska na rad novinara

Objavljeno: 4. 1. 2015 u 14:11h

Klub novinara Banjaluka organizuje sutra “protestni sastanak” povodom pritisaka na rad novinara.

mediji cenzura

Iz Kluba novinara su pozvali kolege iz svih redakcija da im se pridruže u Banjaluci kako bi zajedno iskazali odlučan stav protiv sve učestalijih pritisaka i pokušaja ugrožavanja medijskih sloboda.

Na protestnom sastanku bit će pročitani zahtjevi novinarske zajednice koji će biti upućeni vlastima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i BiH.

Podsjećaju na nedavni pretres prostorija portala Klix.ba, kao i da su prije dva dana u Mostaru napadnuti i urednici portala Tacno.net.

“Protestni sastanak” će biti održan ispred prostorija Kluba novinara Banjaluka, u 12 sati.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/sutra-u-banjaluci-protestni-sastanak-zbog-pritiska-na-rad-novinara/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])