“Igroplov” u KSET pub-u

Objavljeno: 15. 12. 2014 u 21:06h

Treći po redu, Igroplov, održaće se 17.12. u KSET pub- u, sa početkom u 17 časova.

Screenshot_1

Igroplov je humanitarni događaj, zabavnog karaktera, koji je i ove godine dio akcije „ Pravo na paketić“. „ Karta za ulaz” je minimum jedan slatkiš, a cilj je napraviti što više paketića, koji će za Sv. Nikolu dobiti djeca iz doma „ Rada Vranješević“.

Događaj je „ zabavnog karaktera“ zbog društvenih igara za koje su mjesta jutros popunjena ( Čovječe ne ljuti se, Bela, Asocijacije, Gradova i država i Sedmica).  Smisao ovih igara jeste da se vratimo na kratko u vrijeme kad nije bilo društvenih mreža i da tako privučemo ljude da se uključe.

Pobjednike očekuju nagrade.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/igroplo-u-kset-pub-u/||claudebot