U Banjaluci otvaranje Zimzograda

Objavljeno: 5. 12. 2014 u 10:39h

Drugi po redu “Zimzograd” biće svečano otvoren sutra na Trgu Krajine u Banjaluci, a u organizaciji Turističke organizacije grada Banjaluke i Agencije “Mint”.

zimzograd

Na više od 40 lijepo uređenih drvenih kućica, postavljenih u centru Banjaluke, biće ponuđeni proizvodi hrane i pića domaćih ugostitelja i proizvođača.

Istovremeno, “Zimzograd” će svojim posjetiocima ponuditi mnoštvo ostalih sadržaja, zabave i muzike.

Prošlogodišnje iskustvo povodom “Zimzograda”, i više od sto hiljada ljudi koji su posjetili Zimski grad u Banjaluci, jasan je pokazatelj uspješnosti projekta, smatraju organizatori.

“Evidentno je da je “Zimzograd” postao dio turističke ponude grada na Vrbasu, kao i afirmacija zimskog turizma najvećeg grada RS. Turistička organizacija Banjaluke svojim učešćem u ovom projektu radiće na poboljšanju i inovacijama koje će privući veći broj kako stranih tako i domaćih gostiju. Ovaj događaj će svakako oživjeti grad i privući turiste”, smatra direktor banjalučke Turističke organizacije Ostoja Barašin.

Posebna pažnja posvećena je djeci koja će ove godine imati priliku da uživaju na moderno uređenom “Hypo klizalištu”, raznovrsnoj ponudi zabavnog parka, te specijalnom druženju sa Deda Mrazom u M:tel snježnoj svjetlosnoj kugli.

Za pravi svečani ugođaj pobrinuće se i brojni domaći i regionalni bendovi koji će zabavljati posjetioce u večernjim satima.

Već 11. decembra na muzičkoj bini “Zimzograda” nastupiće hrvatski latino bend “Cubismo” sa 10 vrhunskih muzičara.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/u-banjaluci-otvaranje-zimzograda/||claudebot