Jedinstvena radionica za dušu i tijelo “Ja volim sebe”

Objavljeno: 17. 11. 2014 u 20:17h

Jedinstvena radionica za dušu i tijelo “Ja volim sebe” u privatnoj vili pored Banjaluke, održaće se u subotu 29.11.2014.

radionica

Radionicu vode Vilma Zrnić, Certified Intermediate Mat Pilates Teacher i Kornelia Vidović, certifikovani Heal Your Life trener i life coach po metodologiji Louise L. Hay, savjetnica za prirodnu ishranu i Raw Food Chef.

Program radionice:

10.00 – 11.00 Uvodno predavanje

– Upoznaćete se sa blagodetima Pilates metode
– Naučićete pravilno disati i povećati kapacitet pluća
– Govoriće se o pravilnom držanju i o njegovom značaju u svakodnevnom životu
– Savladaćete pravilno i kvalitetno istezanje.

11.30 – 12.30 Pilates trening (Pilates je metoda dobro osmisljenih i kontrolisanih pokreta koji aktiviraju sve mišiće, podižu kvalitet disanja i srca, te vraćaju tijelu pravilno držanje I posturu, a osmislio ju je Joseph. H. Pilates koji je među prvima shvatio važnost komunikacije uma i mišića tokom vježbanja).

Napomena: Trening je osmišljen tako da ga mogu vježbati svi bez obzira na fizičku kondiciju, starosnu dob ili pol.

13.00 – 15.00 Ručak i šetnja po prirodi

15.00 – 17.30 Heal Your Life radionica “Kako voljeti sebe”
(Heal Your Life (Izliječi svoj život) je program utemeljen na filozofiji svjetski poznate motivacione govornice i autorice mnogih bestsellera, Louise L. Hay. Milionima ljudi je pomogla da spoznaju sebe i svoje kreativne moći, da žive život ispunjen radošću i s ljubavlju prema sebi).

– Upoznaćete se sa osnovama filozofije Louise L. Hay
– Radićete na osvješćivanju negativnih poruka koje vas sabotiraju da živite autentičan život
– Naučićete kako da zavolite sebe odmah i bez odlaganja, pomoću konkretnih alata i smjernica

Zajednički polazak je u 9.00 iz Banjaluke, a radionica traje do 17.30.

Cijena radionice za uplate do 19.11.2014. je 89KM

U cijenu radionice je uračunat i ručak na principima prirodne ishrane (supa, glavno jelo i zdrav desert). Sva jela su posna i bez šećera i aditiva.

Prijave:

[email protected]
066 472 030
[email protected]
065 820 696

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/jedinstvena-radionica-za-dusu-i-tijelo-ja-volim-sebe/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])