AIESEC “Youth Talent” prezentacija na Ekonomskom fakultetu

Objavljeno: 13. 10. 2014 u 20:09h

U srijedu, 15. oktobra u 17.00 časova, na Ekonomskom fakultetu (sala 3) u Banjaluci održaće se „Youth Talent“ prezentacija studentske organizacije AIESEC i prijem novih članova u ovu organizaciju.

ekonomski faks

Takođe, prezentacijom će se predstaviti i „Dialogos“, centar za strane jezike i savremenu komunikaciju.

Tokom prezentacije prisutni će imati mogućnost da se bliže upoznaju o tome šta je AIESEC, šta radi, kakve beneficije članovi AIESEC-a stiču te će zainteresovani studenti moći da apliciraju za članstvo u organizaciji.

Online aplikacija za članstvo je već otvorena i zainteresovani mogu da apliciraju preko linka http://www.aiesec.ba/youth-talent/.

Za sve one koji se budu prijavili obezbjeđena je radionicu koju će organizovati predstavnici kompanije „Ernst & Young“.

Ulaskom u AIESEC studenti dobijaju mogućnost da steknu praktična znanja i iskustva iz oblasti odnosa sa kompanijama, finansijsko-pravnih poslova, ljudskih resursa, odnosa s javnošću te rada na pripremi i realizaciji različitih projekata.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/aiesec-youth-talent-prezentacija-na-ekonomskom-fakultetu/||claudebot