Besplatni dermatološki pregledi u Banjaluci

Objavljeno: 22. 7. 2014 u 15:13h

U sklopu kampanje „Djeca sunca“ kompanija dm organizuje besplatne preglede kože za posjetioce bosanskohercegovačkih kupališta. Finalni u seriji pregleda pod nazivom “Sunce, ti i ja…” održaće se na banjalučkom Aquana bazenu u subotu 26.7.2014.

Besplatni dermatoloski pregledi Tuzla 2072014

Banjaluka, 21.7.2014. – Već treću godinu kompanija dm sprovodi kampanju „Djeca sunca“ s ciljem informisanja i educiranja javnosti o pravilnoj zaštiti od štetnog uticaja sunca i o prevenciji bolesti kože. Kako bi što veći broj građana potakao na odgovorno ponašanje na suncu, dm i ovog jula na bosanskohercegovačkim kupalištima organizuje besplatne dermatološke preglede pod nazivom „Sunce, ti i ja…”.

Ova inicijativa je do sada izazivala pozitivne reakcije u javnosti, a da za njom postoji potreba pokazuje i podatak da je od ukupno 280 osoba koje su pregledane prošle godine svaka šesta upućena na dalje pretrage radi uočenih promjena na koži. Broj lokacija pregleda raste iz godine u godinu, a time i broj posjetilaca koji sudjeluju u akciji. Ove godine su pored javnih bazena i kupališta u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli, po prvi put obuhvaćene i neumske plaže.

Finalni u seriji dermatoloških pregleda održaće se na banjalučkom Aquana bazenu, u subotu 26.7.2014, od 12:00 do 17:00 sati. Preglede će vršiti specijalisti Dermatološkog društva, a posebna pažnja bit će poklonjena najmlađim posjetiocima i njihovim roditeljima kako bi se uputili da od malih nogu vode brigu o pravilnoj zaštiti. Da bi dan na suncu protekao bez crvenila i opekotina bit će podijeljene narukvice s indikatorom UV zračenja, a za sve prisutne pripremljeno je obilje zabave i atraktivne igre namijenjene svim generacijama. Najmlađi će se družiti s klaunom, dok odrasle očekuje aerobik u vodi i igra „Čovječe ne ljuti se“ sa figurama živih igrača.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/besplatni-dermatoloski-pregledi-u-banjaluci/||claudebot