Posjeta jezerima Zelengore od 31. jula do 3. avgusta

Objavljeno: 18. 7. 2014 u 13:06h

Tradicionalna planinarska akcija „Jezera Zelengore“ biće održana od 31. jula do 3. avgusta, najavljeno je iz fočanskog Planinarskog društva „Zelengora“.

ФОЧА, 18. ЈУЛА /СРНА/ - Орловачко језеро.

Četvorodnevni pohod na „gorske oči“, ali i vrhove ove planinske ljepotice, počinje u četvrtak, 31. jula, okupljanjem planinara na trgu u Foči, te dolaskom na jezero „Donje bare“, gdje je planirano prvo noćenje.

Narednog dana, u petak, 1. avgusta, planiran je uspon na Uglješin vrh i Bregoč, odakle će se učesnici spustiti na Orlovačko jezero, gdje će formirati glavni bazni kamp.

Posjeta Borilovačkom, Kotlaničkom i Štirinskom jezeru je u subotu, 2. avgusta, a nakon još jedne noći na Orlovačkom jezeru, akcija se završava u nedjelju, 3. avgusta, usponima na Orlovac i Videž, te posjete Crnom i Bijelom jezeru.

Za kraj je planirano okupljanje u zelengorskom selu Vrbnica, gdje će se planinari sastati sa učesnicima manifestacije „Dani borovnice“.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/posjeta-jezerima-zelengore-od-31-jula-do-3-avgusta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])