Na “Svadbi za pamćenje” vjenčaće se 10 parova, manifestacija u znaku humanosti

Objavljeno: 20. 6. 2014 u 11:40h

Treće po redu kolektivno vjenčanje „Svdba za pamćenje“ biće održano u subotu, 21. juna, a sudbonosno „da“ izgovoriće 10 parova.

vjencanje

Direktor manifestacije Olivera Ratković, napomenula je da će ovogodišnja manifestacija biti održana u Dječijem pozorištu Republike Srpske sa početkom u 12.00 časova, nakon čega će uslijediti defile mladenaca ulicama Banjaluke i bacanje buketa mladenki, nešto prije 14 časova.

“Ovogodišnja manifestacija je humanitarnog karaktera, a dio prihoda od ulaznica, koje koštaju 10 KM, namijenjen je bebama i djeci u područjima pogođenim poplavama. Reću ću i to da su dosadašnja dva kolektivna vjenčanja uspješno obavljena i da su svi parovi još uvijek srećno zaljubljeni, a iz tih ljubavi rođeno je 12 beba“, kazala je Ratkovićeva novinarima.

Portparol kulturno-umjetničke manifestacije “Svadba za pamćenje”, Jovana Simić, kaže da će među parovima biti organizovan i izbor za najelegantnijeg mladoženju, najveseliju mladu i najšamrantniji par, a pobjednici će kao poklon dobiti produženi vikend u hotelu „Hajdučke vode”.

“Sve je spremno za kolektivno vjenčanje, a parove očekuju brojne pogodnosti kao što su vjenčanica, frizura, sminka i nokti za mladu, košulje i kravate za mladoženje, burme i brojni drugi pokloni naših sponzora“, rekla je Simićeva.

Manifestcaija “Bebi na dar” biće održana 4. jula u Staklencu, a okupiće bračne parove sa prethodna dva kolektivna vjenčanja i njihove bebe.

Generalni sponzor manifestacije „Svadba za pamćenje“ je kompanija “Blic net”, a među brojnim sponzotima tu je i “Krio sejv-femili plus” koji budućim mladencima daruju bon od 100 evra za čuvanje matičnih ćelija bebe.

Manifestaciju su podržali grad Banjaluka i Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Izvor: etrafika.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/na-svadbi-za-pamcenje-vjencace-se-10-parova-manifestacija-u-znaku-humanosti/||claudebot