Počinje nova sezona NPRS: “Prave vrijednosti”

Objavljeno: 2. 9. 2014 u 12:15h

Narodno pozorište Republike Srpske počinje sa radom poslije ljetnje pauze. Sezona 2014/2015 počinje 05.09 na Velikoj sceni sa početkom u 20 časova, predstavom koja je otvorila ovogodišnji Teatar Fest Petar Kočić „Lutkina kuća Nora“.

narodno-pozoriste-rs-580x350

Slogan 85. sezone 2014/2015: „Prave vrijednosti“.

Ono što možete očekivati naredne sezone na Velikoj sceni su „Mrešćenje šarana“ autora Aleksanar Popović, režija Egon Savin. Premijera je planirana za oktobar.

Predstava „Oskar“ autora Kloda Manijea u režiji Milice Kralj, planirana je da se radi u periodu od januara do marta ili će nas Milica Kralj obradovati predstavom „Kneginja od Foli Beržera“ autora Žorža Fejdoa u režiji Milice Kralj .

U periodu od aprila do juna radiće se na predstavi „Dečija posla“ autora Nebojše Romčevića u režiji Nikole Pejakovića.

Na sceni Petar Kočić naredne sezone očekuju nas dvije premijere a to su “Kandilo u Rozarijumu”, autora Tihomira M. Stevanovića u režiji Gorana Damjanca. Predstava će se raditi u periodu oktobar – novembar. Predstava „Čuješ li mama moj vapaj“ autora Vojislava Savića u režiji Slobodana Perišića radiće se u periodu od marta do aprila.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/pocinje-nova-sezona-nprs-prave-vrijednosti/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])