“Herkul” stiže u Banjaluku

Objavljeno: 22. 7. 2014 u 09:49h

Čuveni antički junak Herkul krenuće još jednom u filmsku borbu, ali na pomalo neuobičajen način, u novom filmu reditelja Breta Ratnera, koji će od četvrtka biti na repertoaru multipleksa “Palas” u Banjaluci, rekla je Marina Popović, portpalrol “Palasa”.

HERCULES

U filmu “Herkul” glavne uloge povjerene su Dvejnu Džonsonu, Ijanu Makšejnu i Rufusu Suelu. Zapažena će, bez sumnje, biti i Irina Šajk.

Vječna legenda o Herkulu, polubogu nevjerovatne snage, poznatom po svojim moćnim poduhvatima i hrabrosti, dobija adrenalinski preobražaj kad reditelj Bret Ratner i glavni glumac Dvejn Džonson ožive Herkula u ovoj modernoj inkarnaciji, kao čovjeka koji se trudi da ostane dosljedan slavi koja ga prati u svijetu zastrašujućih negativaca.

Dvejn Džonson, poznatiji kao Rok, igra Herkula, koji je rođen sa snagom bogova, ali osjeća patnju ljudi.

Poznat po svojim epskim podvizima, ali, ipak, progonjen prošlošću, sa grupom lojalnih pratilaca Herkul je postao lutajući plaćenik, koji zarađuje na legendi koja ga prati.

Ali kad se prihvati hrabre misije da okonča krvavi građanski rat na polju Trakije i vrati zakonitog kralja na tron, snažni Zevsov sin biće primoran da ispita svoje krajnje granice.

Nezamislivi neprijatelji će testirati njegovu mitsku snagu, a svijet gladan pravde testiraće njegovu ljudskost u Ratnerovoj novoj viziji najpoznatijeg akcionog heroja svih vremena.

U sudaru legende i misije stvarnog čovjeka koji predvodi bandu ratnika, u ovoj ljetnoj akcionoj avanturi biće razotkriven čuveni simbol lavlje hrabrosti.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/herkul-stize-u-banjaluku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])