Repertoar multipleksa “Palas” od 30. januara

Objavljeno: 28. 1. 2014 u 14:58h

Ove nedjelje u multipleksu “Palas” moćićete da pogledate sedam filmova: “Montevideo, vidimo se”, “Jack Ryan: Regrut iz sjenke”, “Kuća velikog mađioničara 3D (sinhronizovano)”, “Tajni život Voltera Mitija”, “Vuk s Wall Streeta”, “Šetnja sa dinosaurusima 3D (sinhronizovano)” i “Snježno kraljevstvo 3D (sinhronizovano)”.

Montevideo-vidimo-se-2

Montevideo, vidimo se!

REŽIJA: Dragan Bjelogrlić

ULOGE: Milos Bikovic, Petar Strugar, Armand Assante

ŽANR: komedija

TERMINI: 15:00, 17:00, 18:00, 21:00, 22:00, dodatni termin sub/ned 12:00

U filmskoj priči inspirisanoj istinitim događajima o timu Kraljevine Jugoslavije koji je bio jedna od 13 učesnica Prvog svjetskog prvenstva, pored već poznatog domaćeg ansambla, ulogu će ostvariti holivudska zvezda Armand Asante. Poznata španska pevačica Luz Kasal izvodi dvije pjesme na španskom jeziku za film.

Jack Ryan: Regrut iz sjenke

REŽIJA: Kenneth Branagh

ULOGE: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner

ŽANR: triler, akcija

TRAJANJE: 105 min.

TERMINI: 20:00

Zasnovan na liku CIA analitičara koji je stvorio majstor špijunaže, Tom Klensi, „Džek Rajan: Regrut iz sjenke“ je žestok akcioni triler koji prati Rajana (Kris Pajn) od njegovog mirnog, dvostrukog života veterana koji je postao direktor na Vol Stritu do uzbudljive inicijacije u svijet traženog američkog agenta koji je na tragu masovne teroristicke zavjere u Moskvi.

Kuća velikog mađioničara 3D (sinhronizovano)

REŽIJA: Ben Stassen, Jeremie Degruson

ULOGE: Žarko Potocnjak, Jan Begovic, Jasna Palic Picukaric, Ivica Zadro, Kristijan Ugrina

ŽANR: animirana komedija

TRAJANJE: 85 min.

TERMINI: 16:00, dodatni termin sub/ned 12:15, 14:00

Tražeći utočište od nevremena, napušteni mladi mačak Munja ušulja se u tajanstveni dvorac u vlasništvu penzionisanog mađioničara. Mađioničar ga prihvati i Munja se vrlo brzo prilagodi novoj sredini i novim ukućanima. Međutim, kad mađioničar Lawrence nenadano završi u bolnici, njegov nećak ga pokuša izigrati i prodati kuću. Tada Munja i njegovi novi prijatelji koriste sve trikove kako bi zaštitili mađioničara i spasili svoj tajanstveni dvorac od prodaje.

Tajni život Voltera Mitija

REŽIJA: Ben Stiller

ULOGE: Ben Stiller, Kristen Wiig, Sean Penn, Adam Scott, Kathryn Hahn

ŽANR: avantura, komedija

TRAJANJE: 114 min.

TERMINI: 20:00

Prestani da sanjaš. Počni da živiš. Volter Miti (Ben Stiler) tajno je zaljubljen u koleginicu (Kristen Vig) i živi životom bez mnogo uzbuđenja. Kada promjene u kompaniji ugroze i njegov posao i posao žene koju voli, poći će na putovanje koje će prevazići sve njegove fantazije. Vidjeti svijet. Upoznati i osjetiti druge ljude. To je smisao života, naučiće Volter Miti.

Vuk s Wall Streeta

REŽIJA: Martin Scorsese

ULOGE: Leonardo DiCaprio, Jon Favreau, Spike Jonze

ŽANR: biografska kriminalistička drama

TRAJANJE: 165 min.

TERMINI: 21:15

 

Šetnja sa dinosaurusima 3D (sinhronizovano)

REŽIJA: Neil Nightingale, Barry Cook

ULOGE: Charlie Rowe, Karl Urban, Angourie Rice

ŽANR: avantura, porodični

TRAJANJE: 87 min.

TERMINI: subota i nedjelja 14:00

 

Snježno kraljevstvo 3D (sinhronizovano)

REŽIJA: Chris Buck, Jennifer Lee

ULOGE: Kristen Bell, Josh Gad, Idina Menzel

ŽANR: avantura, animirani

TRAJANJE: 90 min.

TERMINI: subota i nedjelja 11:45

 

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bioskop-i-pozoriste/repertoar-multipleksa-palas-od-30-januara/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])